Obavijesti

Promo sadržaj

200 fanova Piva, Brkova i Šanka na kvartovskom tulumu

200 fanova Piva, Brkova i Šanka na kvartovskom tulumu
14

Hladno pivo, Brkovi i Šank jučerašnjim su druženjem s dvjestotinjak fanova i prijatelja u zagrebačkom Dirty Old Shopu najavili veliki Tulum u Domu sportova

U opuštenijem tonu kultni zagrebački glazbeni dućan Dirty Old postao je mjesto susreta fanova s njihovim omiljenim bendovima. U gotovo dva sata druženja, bendovi su potvrdili da su ipak najbolji tulumi oni s frendovima, a pogotovo ako ih imate puno. U Tratinsku je stiglo oko 200 vjernih fanova koji su s ove tri zagrebačke grupe nazdravljali pivom, fotkali se, uzimali potpise na plakate i razne djelove tijela ili jednostavno družili se kao na pravom kvartovskom tulumu. Ulica ispred shopa u jednom trenu je bila toliko zakrčena da se i usporio promet Tratinskom.

Ulaznice za koncert u Domu sportova nestajale su velikom brzinom tijekom dva sata tuluma, tako je shop u dva navrata na kratko ostao bez karata, što najviše govori o velikom interesu publike za prvu zajedničku svrku Hladnog piva, Brkova i Šanka.


Ova tri zagrebačka benda nastupit će na prvoj postaji ovogodišnje Tulum turneje, u Domu sportova u subotu 15. listopada. Svezagrebački punk rock Tulum u do sada najžešćem izdanju kroz gotovo četiri sata programa donosi najglasniji koncert na kojem će grupe izvući najveće hitove karijera. Nakon Zagreba turneja se nastavlja 25. i 26. studenog u Rijeci i Splitu. Riječka dvorana Mladosti uz Pivo će čuti Urbana i Četvorku te Jonathan. Splitska Spaladium Arena dan kasnije ugostit će HP, Urbana,M.O.R.T. i Kišu metaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve