Obavijesti

Promo sadržaj

33. Dani piva Karlovac otkrili raspored izvođača po danima

33. Dani piva Karlovac otkrili raspored izvođača po danima
20

Tradicionalni 33. Dani piva Karlovac održat će se od 30. kolovoza do 3. rujna na nekoliko novih lokacija koje cijeli Karlovac pretvaraju u festivalsku zonu

Pivo, gastronomija, kampiranje, raznovrstan glazbeni izričaj te dobra zabava osnovne su smjernice novog koncepta koji grad na četiri rijeke upisuje na „glazbenu festivalsku kartu“ Hrvatske. Do početka Dana piva odbrojavamo još nešto manje od mjesec dana, a u nastavku donosimo raspored izvođača po danima kako bi na vrijeme stigli isplanirati provod koji će se pamtiti. 

Otvorenje Dana piva  30. kolovoza započet će programom na glavnoj pozornici na Šetalištu dr. Franje Tuđmana koje će zagrijati bend Rezerve nakon kojih slijedi službeno predstavljanje programa te veličanstveni glazbeni vatromet. Prljavo kazalište glavne su glazbene zvijezde prvog dana festivala, dok je Foginovo kupalište rezervirano za Tram 11 i DJ program. Na lokaciji ŠRC-a Korana održava se Obrtnički sajam koji tijekom svih pet festivalskih dana uz prezentacije za posjetitelje priprema i brojne edukativne sadržaje, radionice, revije a sve će biti popraćeno i prigodnim glazbenim programom. Košarkaško igralište Šanac ugošćuje A La Carte (tribute to rock) band. Na stageu kina Edison nastupit će izvođači La Kaku & Hudi, Yakka, Joe2Shine i Matroda. 

U subotu, 31. kolovoza, dobra zabava za sve Karlovčane i njihove posjetitelje kreće već od podneva. Posjetitelji će uživo moći uživati u oslikavanju bicikala, a kako spojiti tradiciju i modernu umjetnost pokazat će ekipa mladih kreativaca Graffiti na Gradele. I ljubitelji gastronomije konačno će doći na svoje u kulinarskom showu čiji će domaćim biti poznati hrvatski gastronomad, Rene Bakalović. Za sve ljubitelje popularnih mozgalica, organiziran je i Open Air Pub kviz. Glazbeni program na glavnoj pozornici rezerviran je za Mašinka i M.O.R.T, Nenu Belana & Fiumense te Psihomodo Pop. Na Foginovom kupalištu nastupaju Buntai, High5 i Vojko V dok je pozornica kina Edison namijenjena elektronskoj glazbi koju predvode LED Kolektiv, Petar Dundov i Lawrence Klein. 

Prvi dan rujna okupit će poznata imena alternativne glazbene scene koji predvode program glavne pozornice, a među njima ističu se Jonathan, Kojoti, pipschips&videoclips, Jura Stublić & Film. Edo Maajka i Elemental nastupaju na Foginovom kupalištu dok je košarkaško igralište Šanac namijenjeno tribute bandovima A La Carte (tribute to rock) i Jeremy's Alive (Peal Jam tribute). 

Predzadnjeg dana festivala, 2. rujna, na scenu dolaze Svemirko i kawasaki3p dok je finale 33. Dana piva Karlovac u utorak, 3. rujna, rezervirano za bend Porto Morto kojeg publika i kritika nazivaju „the next big thing“ na hrvatskoj glazbenoj sceni te miljenike publike Urban & 4. 

Ulaz na sve koncerte je besplatan. 

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. HEINEKEN Hrvatska sa svojim brendom Karlovačko generalni je sponzor Dana piva a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac. 

Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici www.danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu