BORBA ZA ZLATNI ĆEVAP: Za finale 5. prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec jučer se u Zadru natjecalo pet ekipa. Pobjedila je ekipa Ivice Šege-Leke iz Kaštela
5. prvenstvo: Najbolji roštilj ispekla je ekipa Gušti Zagore
Priprema je važna jer marinada određuje okus. Pazi se na omjer papra i luka, vatra mora biti dobra, a mi ložimo lozu, maslinu i bukvu. Tako je jučer govorio Mladen Šare (64). Njegova ekipa “Berekina” iz Zadra već četiri puta je pobjedila na zadarskom dijelu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju s PIKom Vrbovec.
S “Pajdašima” Ivice Vuralije iz Benkovca, “Guštima Zagore” Ivice Šege-Leke iz Kaštela, zadarskim “Timom Pajdo” Jakova Gospića i “Četiri duje u briškuli” Dražena Botice iz Gornjeg Karina jučer su se u Zadru borili za finale petog prvenstva Zlatnog ćevapa. Pobjedila je ekipa “Gušti Zagore”. Druga je bila ekipa “Pajdo”, a treći su bili “Berekini”. Mirisi pečenog mesa na rivu su privukli domaće ljude i turiste. Cijelo poslijepodne zabavljali su se uz zadarsku funky grupu Synthetica band, PIK olimpikijadu te nagradne igre Jamnice, Karlovačkog, Dacie, ali i pogađanja Kisko okusa. 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Karlovačko, Permetal, Kisko, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, Fridrih, Iskon, Delimano, Grilloza i Kulinarsko studio Majstor kuhar.