Obavijesti

Promo sadržaj

5 razloga za kupanje ovog ljeta u Aquaparku LifeClass

5 razloga za kupanje ovog ljeta u Aquaparku LifeClass
9

LifeClass Terme Sveti Martin poznate su po zdravoj gastronomiji, ljekovitoj termomineralnoj vodi, neodoljivim wellness ponudama i pet friendly projektima

Ipak, ovo nije sve – donosimo vam 5 razloga zašto biste vruće ljetne dane trebali provesti u najsjevernijem Aquaparku Hrvatske. 

GRATIS ulaznice

Radne dane ne morate provesti samo na poslu i obavljajući kućanske poslove. Presijecite tjedan obiteljskim druženjem na bazenu i iskoristite 2 + 2 GRATIS ulaznice. Za kupljene 2 cjelodnevne ulaznice za odrasle, Terme vam daruju 2 dječje ulaznice.
Osim toga, maksimalno iskoristite slobodno vrijeme vikendom i zaboravite na gužve prema moru. Zastoji na autoputu neka postanu samo mrsko sjećanje, a vi plaže zamijenite Aquaparkom u LifeClass Termama Sveti Martin. Vikendom iskoristite posebnu ponudu 2 + 1 GRATIS. Terme će vam za dvije cjelodnevne ulaznice za odrasle pokloniti 1 dječju, a za svako sljedeće dijete platit ćete samo 50% iznosa dječje ulaznice. Uštedite i vrijeme i novac i krenite na obiteljski odmor koji toliko dugo iščekujete. 

Kupanje + ručak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kakva bi to bila uživancija koja ne bi podrazumijevala zdrave i slasne zalogaje? Jeste li znali da Terme namirnice za čak 7 restorana u Resortu nabavljaju od 20-ak lokalnih OPG-ova koji ih opskrbljuju lokalnim, svježim i sezonskim namirnicama? Terme Sveti Martin pripremile su vam ulaznicu KUPANJE + RUČAK. Ovdje je sve spremno za bezbrižni odmor.

Masaže pod baldahinom

Tijekom ljetnih mjeseci sve aktivnosti volimo premjestiti na otvoreno. Tako su Terme i dio svojih wellenss usluga pripremile na vanjski Aquapark. Oslobodite se uz masažu leđa, kokos masažu, after sun masažu ili se prepustite vještim rukama stručnjaka Kraljevske tajlandske akademije i upoznajte se s više vrsta tajlandske masaže.

Zip line 

Ljeto za vas ne može proći bez testiranja vlastitih granica ili ste samo željni adrenalina i avanture? Nema problema, vjerujemo da će vas vožnja zip lineom iznad Aquaparka ostaviti doslovce bez daha. Priuštite si pogled iz ptičje perspektive i osjetite kako vam vrije krv u žilama dok vi prolazite najuzbudljivijih 200 metara u okolici. 

Zabavne aktivnosti za velike i male

Vrijeme u Aquaparku proći će u tren oka, a glavni krivac za to sigurno će biti animacijski tim Termi Sveti Martin. Mališani će uživati u svakodnevnim animacijskim programima i vodenim aktivnostima, a odrasli će također lako pronaći svoju dozu razonode. Okupite najdraže prijatelje i zaigrajte odbojku na pijesku ili se smjestite na svoj komad prirodne hladovine i zaigrajte omiljene društvene igre. Ljeto je tu da u njemu maksimalno uživate, a ovdje to i možete.

Nemojte propustiti iskoristiti odlične posebne ponude i osigurajte si odmor o kakvom ste sanjali još od prošlog godišnjeg odmora. Više informacija saznajte na www.termesvetimartin.com, (040) 371 113, Facebook ili Instagram profilu LifeClass Termi Sveti Martin. „Svijet zdravih užitaka“ vas čeka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince