Obavijesti

Promo sadržaj

5 razloga zašto je doček najbolji kod kuće

5 razloga zašto je doček najbolji kod kuće
1

Lažemo, ima ih i više. Više od 100! Prestanite se mučiti ispipavanjem svih mogućih i nemogućih opcija gdje, kako i s kim na doček nove godine!

Kućni tulum uz filmski maraton, bez obzira na broj uzvanika, najbolji je spoj opuštenosti, nesputanosti i kreativnosti… Evo i zašto:

  1. Najbolji program je onaj koji sam biraš

Kakva će biti glazba, je li atmosfera opuštena, kad treba otići i dokad traje… Kad čekaš novu u vlastitom domu, ti biraš društvo, temu, stil, program i film koji ćeš gledati. Uz više od 100 programa u osnovnom paketu OptiTV-a zapravo imaš više od 100 razloga ostati doma, ali uvjeri se sam(a). Kako ih biraš, tako ih i mijenjaš – tipkanje po daljinskom puno je jednostavnije od mijenjanja lokacija i traženja prijevoza u novogodišnjoj noći.

  1. Budi ono što jesi

Možda želiš dočekati novu u pidžami, svilenom ogrtaču u stilu Hugha Hefnera ili se srediti kao za dodjelu Oscara (uz uvjet da možeš izuti štikle kad poželiš). Kućni tulum uz filmski maraton omogućuje ti da budeš ono što jesi – a može te i inspirirati na outfit dostojan najluđe noći. Koji će usto biti primijećen, što ne bi bio u mračnom klubu prepunom ljudi ili ispod džempera i kaputa na gradskom trgu!

  1. Tematska večer

Uz malo kreativnosti tvoj doček se pretvara u putovanje u neki drugi svijet – uživanje u filmovima uz tematsku odjeću i hranu. Neka tulum bude u znaku lepršavih kombinacija, soundtracka i frizura na temu filma Prljavi ples ili pak večer zombija uz Resident Evil… Ili jednostavno večer smijeha uz odlične komedije 22 Jump Street ili Susjedi iz pakla! Inspiracija te čeka u OptiTV videoteci. Tematskim pristupom izbjeći ćete beskrajna natezanja oko toga što će se gledati ako vas je više na kauču.

  1. Društvo je najvažnije

Zvuči kao floskula, ali dobro društvo zaista čini zabavu. Nekolicina najboljih prijatelja, najtoplije druženje u dvoje ili uživanje u samoći? Broj nije važan, samo da je ugodno. Takvi se dočeci pamte!

  1. Očekivanja su često prevelika i preskupa

Šampanjac je fin i kod kuće! U biti je i finiji i manja je šansa da će se proliti. A druženje po tvojoj mjeri znači i nepristajanje na prekoračenje budžeta samo zato što nema drugih opcija - bilo da je riječ o „upadu“, prijevozu ili izboru hrane i pića. Uz Optima pakete televizije, interneta i telefona, sve bez plaćanja aktivacijske naknade i obveze pretplate, ne investiraš samo u tu jednu noć, ali je možeš uljepšati!

Ostajanje kod kuće na prvu zvuči dosadnije i skromnije, no zapravo ima potencijala za zabavu godine. I to ne zato što je kraj godine, već zato što su ispunjeni svi uvjeti za zabavu po tvojoj mjeri, bez obveza.
Možeš čak prespavati ponoć jer je u osnovnom paketu OptiTV-a i Snimalica 50 sati TV programa mjesečno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.