Obavijesti

Promo sadržaj

5 stvari koje trebate kupovati u siječnju na popustima

5 stvari koje trebate kupovati u siječnju na popustima
2

Imate li osjećaj kao da vam je vrijeme samo proletjelo? Već je 2018. godina i siječanj je na pola prošao. No, to nije toliko strašno jer ovaj period godine znači samo jedno – popusti!

Svi već znamo da su blagdanski popusti odlična stvar, ali i da oni “pravi“ dolaze tek polovicom siječnja. Pa, evo malog popisa onih stvari koje biste trebali kupiti upravo sad, i onih s kojima biste trebali malo pričekati.

Kupite u siječnju:

1. Članstvo u teretani ili fitness oprema

Ne samo da svi imamo istu novogodišnju odluku i početkom se godine borimo s viškom kilograma, već to znaju i vlasnici fitnes centara ili opreme. Zato nas lijepo razvesele velikim popustima na članarine i cijeli asortiman sportske opreme. Popusti mogu doseći do čak 80%.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razmislite o tome kao o ulaganju u svoje zdravlje za ono vrijeme kada nećete više moći skakutati i biti agilni. Također, kako vam je proletjelo ovih godinu dana, zamislite kako će vam brzo proletjeti sljedećih 6 mjeseci prije ljeta. Samo podsjećamo! 

2. Zimska odjeća

Ima i boljih osjećaja od kupovanja nove lijepe odjeće na velikim popustima, ali i ovaj je poprilično sjajan. Siječanj se smatra polovicom zime, pa neki vlasnici trgovina odjećom već razmišljaju o nabavci nove modne linije za nadolazeću sezonu. 

Topli zimski kaputi, jakne, majice, haljine, hlače… Sve to u siječnju može doseći do savršenih - 90%, jedini minus koji volimo vidjeti kako raste. A s obzirom na vremenske (ne)prilike i poprilično visoke temperature kod nas za ovo doba godine, trgovci se neće bojati spustiti cijenu zimske odjeće. 

Topla zimska odjeća koju kupite i izvan zimske sezone može biti ulaganje u sljedeću zimu (koja će sigurno biti hladnija od ove jer je ova zima najtoplija do sada). Pripazite samo da kupujete “bezvremenske“ komade kako biste ih mogli nositi još dugo.

3. Ručnici i posteljina

Nekako putem zaboravimo da su ručnici i posteljina potrošna roba koju bi trebalo češće mijenjati novom. Poprilično skupi asortiman ovog tipa u siječnju dobije poprilično visoke popuste. Tražite velike ručnike od što više pamuka i sa što manje izvezenih dijelova. I konačno pobacajte sve one stare ručnike s police u kupaoni. 

Kad tražite posteljinu, tražite prirodne materijale i pregledajte rubove. Ako vidite končiće koji izlaze znajte da će ih biti još više kako ćete plahte vaditi iz mašine za rublje.

4. Putovanja i smještaj

Za vrijeme blagdana cijene rastu jer svi negdje žele ići za doček, a onda se vrate doma i cijene se spuste. Osim ako ne idete na skijanje, sad je savršeno vrijeme da godišnji odmor provedete negdje gdje nije gužva i buka.

Hotelske sobe i paketi putovanja u raznim agencijama mogu doseći do čak 40% popusta izvan sezone. Avionske karte izvan sezone mogu doseći i do 90% popusta. Razmislite i isplanirajte putovanje. Stvarno se isplati.

5. Namještaj i ukrasi za dom

Kao i priča s odjećom, stilovi u opremanju doma se mijenjaju u ovisnosti o sezoni. Tako će novi stilski namještaj u trgovine doći u veljači, što znači da će cijene namještaja koji sada stoji u trgovinama nešto pojeftiniti. 

Ako niste već dugo radili razmještaj po svom stambenom prostoru, možda je upravo sad vrijeme da napravite male kozmetičke prepravke.

Pričekajte s kupovinom tehničkih igračaka:

1. Mobitel

Imate stari mobitel i niste si priuštili novi tijekom blagdanskih popusta? Radije pričekajte ljetna, ili još bolje, rujanska sniženja. Novi mobitel postaje stari kad se sljedeći iz serije najavi u prodaji. Tada stari dobije novu cijenu, a nema boljeg nego kad sebi kupimo poklon za Božić.

2. Računalo

Kao i mobitele, računala je najbolje kupovati tek poslije ljeta, u rujnu, kada kreće “back to school“ kampanje i cijene drastično padaju.

3. Televizor

Televizori najčešće dobiju određeni popust prije važnih sportskih aktivnosti, ali i najčešće u studenom. Uskoro nam počinje europsko rukometno prvenstvo pa bi i novi televizor mogao biti zgodan dodatak navijačkoj atmosferi.

Kupujete li online, bacite klik i na ove stranice:

1. Amazon
2. Best buy
3. eBay
4. Ferratumbank

Online kupovina i webshopovi više nisu niti strašna, a još manje nepoznata stvar. Imate li kreditnu karticu ili još bolje PayPal račun – sigurni ste za kupovinu. Uzmite u obzir samo da poštarina može povećati ukupnu računicu, ali da i tako možete proći jeftinije nego da kupujete u trgovini kod nas. 

Također, ako vam je potreban dodatni novac za proizvod na popustu koji se ne smije propustiti, tu je i niz online pozajmica koje pruža Ferratum Bank. Tako na Mikrokredit s rokom otplate do 30 dana ostvarujete i 30% popusta na bankovnu naknadu. 

Prijava za kredit traje svega nekoliko minuta. Potrebno je ispuniti jednostavan online obrazac na linku Ferratumbank.hr, točnije:

  • odabrati iznos kredita i rok otplate
  • unijeti osnovne osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt podaci, broj računa za isplatu)
  • dostaviti fotografije osobne iskaznice i kartice tekućeg računa ILI odabrati postupak osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, što može višestruko ubrzati postupak odobrenja i isplate kredita

Odobrenje dobijete već za 15 minuta, a za sve vam je potrebna osobna iskaznica i internet. Provjerite i ostale mogućnosti i uživajte u siječanjskim popustima! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive