Obavijesti

Promo sadržaj

Testirali smo 6 proizvoda za povećanje muškosti

Testirali smo 6 proizvoda za povećanje muškosti
1

Tržište je doslovce preplavljeno sa bezbrojnim različitim proizvodima za povećavanje duljine i opsega muških spolnih udova

Nude nam različite tablete, kreme, prirodne sastojke pa čak i operacije. Tvrde da svaki od tih načina učinkovito povećava muški spolni ud ili bar pomaže za veće i tvrđe erekcije. 

Poznato je da svi proizvodi za povećavanje djeluju na jedan od slijedećih načina:

  • Poboljšava dotok krvi u spolni ud i time na prirodan način utječu na veće i tvrđe erekcije te dugoročno može doći i do povećavanja tkiva
  • Fizički »rastežu« spolni ud te ga povećavaju na takav način
  • Operacija ligamenta koji spaja »spužvasti dio« penisa sa zdjelicom te se time postiže produljenje spolovila 

 Zato smo se odlučili testirati 6 najpopularnijih proizvoda za povećavanje penisa i tu su rezultati: 

1. Tablete Male Extra

Konačna ocjena pilula Male Extra: 5,6/10)

Tablete Male Extra su jedne od najpoznatijih i najučinkovitijih tableta za povećavanje penisa. Korisniku nude mješavinu prirodnih sastojaka koji povećavaju dotok krvi u penis i time utječu na veličinu, tvrdoću i erektilnu izdržljivost. Male Extra su u obliku malih plavih pilula koje progutate s nekoliko gutljaja tekućine.

Sastojci koji se nalaze u pilulama su: L-arginine, 40 % kiselina šipka, MSM (methyl sulfonyl methane), L-Methionine, Cink, Cordyceps i Niacin (vitamin B3).

Kako djeluju: Svaki dan uz obrok uzmete 3 Male Extra pilule. Nakon uzimanja sastojci iz pilula će reagirati u vašem tijelu i uzrokovati povećani dotok krvi u vaš penis, tvrđu erekciju i dužu izdržljivost.

Učinkovitost: Prema informacijama dostupnim na stranici korisnici bi u roku od 3-6 mjeseci trebali vidjeti razliku od 2 do 6,6 cm, ali niti jedno znanstveno istraživanje ne potvrđuje te rezultate. 
Stoga nismo naišli ni na jednog korisnika tableta Male Extra iz Hrvatske koji bi mogao potvrditi takve rezultate. 

Nuspojave: Iako proizvođač tvrdi da nuspojava nema, istovremeno upozorava da se morate prije upotrebe pilula obavezno posavjetovati sa liječnikom. Radi se o piluli koju unosite direktno u svoje tijelo i u slučaju ikakve negativne reakcije u tijelu (npr. zbog alergije) može tijelo reagirati na neželjeni način. 
Mogućnost kupnje i cijena: Pilule Male Extra je moguće naručiti u Hrvatsku na njihovoj službenoj stranici (klikni ovdje), cijena 1 kutije pilula je 48,45 €. 


2. Flasteri Xcore

Konačna ocjena flastera X-core: 9,7/10)

Flasteri Xcore za povećanje penisa su flasteri, koji u svom ljepilu sadrže čak 18 aktivnih prirodnih sastojaka, što je najviše među svim proizvodima koje smo testirali. 

U kutiji se nalazi 30 flastera koje mijenjate svakih 24 sata i tako bar mjesec dana svome tijelu omogućavate konstantnu i kontroliranu apsorpciju navedenih sastojaka.  

Sastojci koji se nalaze u Xcore flasterima su: L-Arginine, Nettle Leaf, Cayenne, Muira Puama, Orchic Substance, Kamenica, Tribulus, Cink, Sarsparilla, Astragalus, Licorice Root, sjeme bundeve, Boron, Pygueum, Maca, Honey Goat Weed, Oatstraw i Catuaba.

Kako djeluju: Kao medicinski ili nikotinski flasteri protiv pušenja i Xcore flasteri djeluju tako da tijelu omogućavaju da preko kože apsorbira sve sastojke koji se nalaze u ljepilu flastera.  
Nakon postizanja dovoljne količine sastojaka, tijelo reagira s povećavanjem protoka krvi u spolni ud i rezultati su veće i tvrđe erekcije, veći spolni libido, veća izdržljivost i dugoročno gledano, povećavanje penisa.

Učinkovitost: Korisnici u 10 tjedana postižu povećanja do 6 cm, a prosječno prve rezultate vide između 3. i 4. tjedna upotrebe. 
U Hrvatskoj najviše korisnika koristi baš Xcore flastere za koje smo našli i najviše pohvala te najveći broj korisnika koji potvrđuju njihovu učinkovitost i djelovanje. 

Nuspojave: Tu je riječ o apsorbiranju prirodnih sastojaka preko kože pa je upotreba Xcore flastera potpuno sigurna. Ukoliko ste alergični na obične flastere (ljepilo) možete i tokom korištenja Xcore flastera primijetiti crvenkastu kožu na području gdje lijepite flastere te zato se preporučuje da flastere lijepite na različite dijelove tijela gdje vam je najtanja koža (jedan dan na unutrašnju stranu lijeve ruke, drugi dan na desnu i tako ponavljate dok ih ne potrošite). 

Mogućnost kupnje i cijena: Flastere Xcore je provjereno moguće naručiti na službenoj hrvatskoj stranici www.xcorepovecanje.com/hr a nude i hrvatsku pomoć i narudžbe preko hrvatskog broja telefona 01 777 6827. Cijena jedne kutije je 299 kn + poštarina, a trenutno je u tijeku i akcija za 3 kutije za 598 kn i sa besplatnom poštarinom. 

3. Uređaj Size Genetics

Konačna ocjena Size Genetics: 8,1/10)

Size Genetics je uređaj koji pomoću pritiska imitira fitness uređaje i omogućava povećanje penisa. 
Riječ je o prilično kompliciranom uređaju kojeg namjestimo direktno na spolni ud i ostavimo da djeluje (korištenje prije spolnog odnosa).

Kako djeluje: Sa namještanjem uređaja na vaš penis uređaj nježno, ali stalno rasteže vaš spolni ud na području gdje se zadržava krv tokom erekcije. 
Taj pritisak uzrokuje da se stanice počnu razdvajati kao i kod drugih mišića na tijelu te se one također počinju regenerirati i omogućavati rast. 

Učinkovitost: Korisnici su kod svakodnevne upotrebe (2-3 sata dnevno) tokom par mjeseci zabilježili do 7 cm rasta, ali su razlike u rezultatima jako velike i na njih puno utječe početna veličina spolnog uda. 
U Hrvatskoj nema poznatih rezultata upotrebe jer je uređaj prisutan uglavnom na području Sjedinjenih Američkih država. 

Nuspojave: Budući da se radi o fizičkom djelovanju na osjetljivom dijelu tijela obvezno se treba posavjetovati sa osobnim liječnikom prije upotrebe. Neprofesionalna upotreba može uzrokovati ozbiljne probleme uključujući erektilnu disfunkciju.

Mogućnost kupnje i cijena: Uređaj se može naručiti u Hrvatskoj (poštarina 19 €) na službenoj internet stranici, a cijena osnovnog modela je 189,95 €.

4. Gel za povećavanje spolovila Excite

Konačna ocjena gela Excite: 9,6/10)

Gel za povećavanje spolovila Excite je gel koji pomoću posebne mješavine sastojaka odmah nakon nanošenja potiče brži i učinkovitiji protok velikih količina krvi u spolni organ čime se postiže puno veća i tvrđa erekcija.

Excite je gel koji se nalazi u bočici koja ima na vrhu sprej za lakše nanošenje. 

Sastojci u gelu Exciteu su: Voda, Hydrolyzed Collagen, Caprylic-Capric Triglyceride, Glycerin, Sorbitol, PVP, Alcohol denat., Capsicum Frutescens (ekstrakt), Tocopheryl Acetate, Squalane, Paraffin, Glycereth-26, Menthol, Glyceryl Polyacrylate, Sodium Saccharin, Aroma, Phenoxyethanol, Methy-Ethyl-Propyl-Butylparaben, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl alcohol, 2-Bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, Triethanolamine, B.H.T., Tetrasodium EDTA, Carbomer. 

Kako djeluje: 5-15 minuta prije spolnog odnosa gel nanesete na spolni ud i masirate dok se potpuno ne upije. Nakon minute ili dvije gel počinje djelovati i sastojci osiguravaju iznenadnu promjenu temperature u penisu te na taj način omogućava da tijelo “pošalje” veće količine krvi u penis što se odražava u lakšem postizanju erekcija koje su istovremeno i veće i tvrđe.

Učinkovitost: Ovo je jedini proizvod od svih testiranih kod kojeg se rezultati vide već nakon prve upotrebe. U tome je njegova glavna prednost pred ostalim proizvodima kod kojih je ipak potrebna dugotrajna upotreba.
Hrvatski korisnici izvješćuju o pozitivnim promjenama, neki čak do 5 cm u dužinu. Različiti mediji opisuju gel Excite kao najučinkovitiji proizvod za povećavanje i poboljšanje erekcija.

Nuspojave: Nuspojave kod gela Excite nisu zabilježene osim u slučaju jakih alergija na sastojke, no i u tom slučaju je najgora reakcija blago crvenilo na koži.

Mogućnost kupnje i cijena: Budući da na tržištu postoji mnogo (manje učinkovitih) verzija gela važno je da se kupnja izvrši na službenim stranicama za Hrvatsku www.ExcitePovecanje.com/hr ili preko njihovog hrvatskog broja telefona 01 777 6827.


5. Vakuumska pumpa Penomet

Konačna ocjena pumpe Penomet je 4,2/10)

Vakuumska pumpa Penomet je najpopularnija vakuumska pumpa za povećavanje penisa koja pomoću stvorenog pritiska omogućava trenutno povećavanje spolnog organa.

Za razliku od drugih vakuumskih pumpi koje rade isključivo na zrak i stoga ne osiguravaju ravnomjerni rast, Penomet pumpa se preporučuje za upotrebu u vodi što osigurava da je pritisak na svim dijelovima isti.

Kako djeluje: Na Penomet pumpu stavite uklonjivi prsten koji odgovara veličini vašeg spolnog organa. Pod tušem ili u kadi namjestite pumpu na spolni ud i nježno izbacite zrak iz njega kako biste stvorili pritisak. Nakon nekog vremena opustite pritisak i nakon kratkog odmora ponovite postupak par puta u sljedećih 15-20 minuta.
Na posljetku vaš penis je u erekciji koja je također veća i tvrđa nego inače.

Učinkovitost: Neki korisnici izvješćuju o povećanju i do 6 cm, dok drugima Penomet služi samo za poboljšanje erekcija. 
Hrvatski korisnici imaju slična iskustva kao i ostali – većini proizvod pomaže samo kod poboljšanja erekcije, rijetkima i kod povećanja spolnog organa.

Nuspojave: Penomet je također fizička intervencija pa je potrebno raditi prema uputama i eventualno konzultirati osobnog liječnika jer nepravilna upotreba može uzrokovati erektilnu disfunkciju.

Mogućnost kupnje i cijena: Uređaj je moguće naručiti u Hrvatsku na službenoj internet stranici, a na cijenu proizvoda se nadoplati i poštarina u iznosu 30 $. Cijena Penomet pumpe u osnovnom obliku je 97 €. 


6. Kirurško povećanje

Konačna ocjena kirurškog povećanja je 7,1/10

Postoji nekoliko vrsta kirurških zahvata koji mogu proširiti penis i povećati njegov volumen. Provjerili smo najpopularniji način povećavanja rezanjem ligamenta.

Kako djeluje: Estetski kirurg reže ligament koji spaja spužvasti dio penisa sa zdjelicom i tako postiže produljenje. Volumen penisa se zatim povećava masnim tkivom koje se uzima iz pacijentovog trbušnog dijela oko penisa.

Učinkovitost: Penis se može povećati za 2 do 4 cm s takvim zahvatom koji u Hrvatskoj imaju iste rezultate kao oni u inozemstvu. Međutim, potrebno je dogovoriti se sa službenim i verificiranim stručnjacima za operaciju.

Nuspojave: Neželjeni učinci operacije su brojni i uključuju infekcije, oštećenje živaca, smanjenu osjetljivost i erektilnu disfunkciju. Možda su najneugodniji i najčešći ožiljci koji se mogu pojaviti nakon operacije. Neželjeni učinci u širenju volumena je najčešće neujednačeni i zakrivljeni izgled penisa.

Mogućnost kupnje: Kirurški zahvati izvode razni estetski kirurzi, a cijena zahvata u Hrvatskoj je oko 20.000 kn. 

Zaključak i rezultati

Među svim tim mogućnostima povećavanja penisa pronašli smo tri očita pobjednika jer smo uzeli u obzir potencijalni rezultat (učinkovitost), mišljenje korisnika, nuspojave i konačnu cijenu.

Povećanje penisa: Xcore flasteri, Size Genetics

Poboljšanje erekcije: Gel Excite

Međutim, budući da Size Genetics nema dovoljno pozitivnih mišljenja korisnika, naši glasovi idu Xcore flasterima i Excite gelu. Ove dvije metode mogu pomoći u poboljšanju erekcije i utjecati na veličinu spolnog organa. Treba napomenuti da se svi proizvodi moraju koristiti prema uputama i da svako tijelo reagira različito tako da se rezultati mogu razlikovati od tijela do tijela. Iskustvo i rezultati jednog (ili više) korisnika nije garancija da ćete i sami postići potpuno iste rezultate. 

U svakom slučaju, preporučujemo vam da najprije isprobate proizvode koji nemaju nuspojave (Xcore, Excite), što je u konačnici najbitnije za vaše tijelo i zdravlje. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.