Obavijesti

Promo sadržaj

7 razloga zašto pacijenti iz inozemstva po svoj novi osmijeh dolaze u Hrvatsku

7 razloga zašto pacijenti iz inozemstva po svoj novi osmijeh dolaze u Hrvatsku

Iako žive u zemljama koje su po nekim parametrima razvijenije od Hrvatske, pacijenti iz zapadne Europe i naše dijaspore vjerni su stomatolozima u Hrvatskoj.

Kao jedan od glavnih razloga navode to što je rad naših stomatologa cijenjen i prepoznat u svijetu te što mogu dobiti visoku kvalitetu usluge uz povoljnije cijene.

Prema riječima stomatologa iz stomatološke klinike Dentum iz Zagreba najviše pacijenata u njihovu klinku, osim iz Hrvatske, dolazi iz zemalja kao što su Austrija, Njemačka, Švicarska i Velika Britanija.

Dr. Petar Bago s pacijenticom Annunciatom iz Velike Britanije nakon završenog zahvata

„Pacijentima koji dolaze iz inozemstva puno znači i naš angažman oko ispunjavanja formulara za inozemno osiguranje gdje za trošak pojedinih zahvata njihovo osiguranje odobrava povrat sredstava. U našoj klinici zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu ispunjavamo svu potrebnu dokumentaciju tako da naši pacijenti ne brinu hoće li sve ispravno ispuniti ili ne“ – otkrio nam je dr. Petar Bago, osnivač klinike Dentum koji je poznati specijalist za estetsku dentalnu medicinu

Za ljepši osmijeh put do Hrvatske je prava sitnica zbog ovih 7 razloga

1) Cijena

Kao jedan od glavnih motiva zašto se pacijenti iz ostalih zemalja Europe odlučuju doći po svoj novi osmijeh u Hrvatsku je cijena. Zanimljiva je razlika u cijeni usluga gdje je primjera radi cijena dentalnih implantata svjetski poznatih proizvođača (Nobel Biocare i Straumann) 40-60% povoljnija u Hrvatskoj u odnosu na druge zemlje zapadne Europe.

2) Visoka kvaliteta rada

Određen broj stomatoloških klinika u Hrvatskoj radi s premium materijalima i proizvodima koji osim što pružaju visoku kvalitetu rada, garantiraju i dugotrajnost rada. U Dentum klinici iz Zagreba svaki pacijent dobiva doživotnu garanciju za radove na Straumann, Nobel Biocare i Neodent implantatima. Njihovi stomatolozi educirali su se i usavršili svoje znanje u zemljama Zapadne Europe i Americi kako bi bili u korak sa svjetskim trendovima i najnovijim metodama.

3) Nema jezičnih barijera

U klinikama kao što je Dentum ne postoje jezične barijere jer njihov tim uključuje stručnjake sa znanjem engleskog, talijanskog, francuskog i njemačkog jezika pa je cijelo iskustvo za pacijente prirodno i ugodno.

4) Vrijeme čekanja

Lista čekanja u nekim zemljama predstavlja problem, pogotovo u slučajevima kada zbog nedostatka zubi ili boli u zubima ne mogu normalno jesti i žvakati. Pacijentima se zbog problema sa zubima znatno smanjuje samopouzdanje i kvaliteta društvenog života. Kako ne žele čekati na svoj zahvat godinu ili više dana, pacijenti iz inozemstva i naše dijaspore dolaze u Hrvatsku kako bi svoj problem riješili u samo par dana.

5) Dostupnost usluga i blizina Hrvatske

Ako žele dobiti određenu stomatološku uslugu, pacijenti koji žive u ruralnim područjima primorani su putovati u veće gradove po nekoliko puta, a blizina Hrvatske i Zagreba omogućuje im da dobiju svoj novi osmijeh s manje dugih putovanja.

6) Osiguran smještaj unutar klinike i transfer

Iako ovo ne nude baš sve klinike u Hrvatskoj, naši sugovornici iz Dentum klinike spomenuli su koliko je pacijentima iz inozemstva važno to što im je osiguran smještaj unutar klinike i transfer.

„Svjesni smo i razumijemo sve pacijente koji dolaze ovdje na njima „nepoznat“ teren i zato ukoliko ne dolaze svojim automobilom, naš vozač Zoran ih dočeka na aerodromu i autobusnom ili željezničkom kolodvoru te ih dovede do klinike i smještaja koji će biti njihov dom sljedećih par dana. – Andrej Božić, implantolog i suosnivač klinike Dentum u Zagrebu

7) Spajanje ugodnog s korisnim

Hrvatska je poznata kao zemlja puna prirodnih ljepota i s bogatom poviješću. Grad Zagreb je već odavno poznata turistička destinacija. S nama su osnivači Dentum klinike otkrili kako se svi njihovi pacijenti zaljube u Zagreb jer dok su ovdje, u njihovom smještaju, svako slobodno vrijeme provedu u obilasku grada, a neki se čak odvaže pa posjete Plitvička jezera i druge atrakcije u blizini Zagreba.

Ukoliko ste zainteresirani za dentalni zahvat u stomatološkoj klinici Dentum u Zagrebu, slobodno im se za više informacija javite putem maila: smile@dentum.com , pozivom na broj telefona: +385 1 5802 333 ili se prijavite na besplatan prvi pregled putem obrasca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.