Obavijesti

News

Komentari 37

A je to! Ukradeni stroj policija pronašla, a onda opet izgubila

Ukradeni stroj policija je našla kod muškarca koji je za njega ‘imao’ vlasnički list. Ostavili su mu ga na ‘čuvanje’ jer ga nisu mogli prevesti. Kad su se vratili, stroja više nije bilo...

VIDEO

Sve je počelo 2. veljače ove godine kad je djelatnik jedne tvrtke u Slatinama na Čiovu prijavio policiji nestanak velikog radnog stroja vrijednog 65.000 eura.

Splitska policija pronašla ga je tri dana kasnije u Biogradu kod čovjeka koji je imao vlasničku dokumentaciju za stroj. Policajci su mu izdali rješenje o privremenom oduzimanju stroja, ali su mu ga zbog nemogućnosti transporta ili iz drugih razloga ostavili “na čuvanje”.

Nakon što su daljnjom obradom, odnosno provjerom broja šasije, policijski službenici shvatili da je stroj ukraden u Austriji još u prosincu prošle godine, vratili su se u Biograd po njega.

Kad tamo - stroja više nema! Kad su muškarca koji se u početku izjašnjavao kao vlasnik stroja pitali gdje je, on se branio da ga je navodno posudio nekome u Zagrebu, ali mu ga je ovaj ukrao. Tako je stroj vrijedan gotovo pola milijuna kuna ponovo nestao, a splitska policija ga panično traži.

Iz policije su poslali odgovor da su policajci 2. veljače 2016. zaprimili prijavu krađe radnog stroja s gradilišta u mjestu Slatine, koja je bila u noći na 2. veljače 2016. Zatim se navodi da je radni stroj pronađen 5. veljače 2016. u Biogradu te da je privremeno oduzet ali da je, zbog nemogućnosti prijevoza, “ostavljen na čuvanje osobi koja je službenicima priložila dokumentaciju o vlasništvu do konačne provjere brojeva šasije”. Prevedeno, našli su ukradeni stroj, ali su ga i ostavili tamo gdje su ga i našli. Onda su utvrdili da je stroj ukraden u Austriji, gdje je krađa prijavljena u prosincu 2015. kad su se vratili po njega, stroja, začudo, više nije bilo. Policija je priznala da pokušava utvrditi gdje je stroj. Naš izvor potvrđuje da na slučaju radi gotovo cijela splitska policija, a kako se priča počinje širiti, uspoređuju ih s nevjerojatnom pljačkom zagrebačkog središta policije u travnju.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca