Obavijesti

News

Komentari 97

A nisu na nudističkoj plaži: Gole su se šetale po Hvaru...

A nisu na nudističkoj plaži: Gole su se šetale po Hvaru...
1

Britanke na Hvaru šetale kao od majke rođene kraj restorana brze hrane. Torbice su im bile postojane. Na Hvaru se novčane kazne za neprimjereno razodijevanje još ne naplaćuju

VIDEO

Vruće ljetne noći na Hvaru tijekom vikenda su dodatno užarile turistkinje koje su šetale ispred ćevapa, hamburgera i kobasica obližnjeg ‘fast fooda’ gole, kao od majke rođene.

Snimio ih je čitatelj 24sata koji je uz fotografije dodao da su djevojke na odmor stigle iz Velike Britanije, a nage su šetale u sitnim noćnim satima.

Obzirom da su odjeću nosile pod rukama, nitko ih na golotinju očito nije natjerao. Teško da su šetnju Hvarom zabunom zamijenile nudističkom plažom, jer oštre promjene kožnih tonova na stražnjici i poprsju jasno ukazuju da se gole obično ne sunčaju. Da su se u ovakav egzibicionizam bacile u Dubrovniku ili Novalji, svaka bi na licu mjesta morala iskeširati 1000 kuna. Ukoliko ne bi imale novac sa sobom, na kućnu adresu stigla bi im kazna od 2500 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na Hvaru se novčane kazne za neprimjereno razodijevanje još ne naplaćuju. Postoje tek ploče s obavijestima da šetanje gradom nije dozvoljeno u kupaćim kostimima. Možda je tu došlo do zabune. Nigdje nema znaka ‘zabranjena golotinja’. Komunalni redari tek upozoravaju nestašne turiste da se malo zaogrnu.

Da su dotične dame nage šetale po Zagrebu, također bi prošle samo uz upozorenje, ali u Novalji bi platile 500 kuna kazne. Sankcije za razodjevanje prvi je uveo Dubrovnik i to zbog velikog broja turista koji su ponekad i staru gradsku jezgru doživljavali kao plažu. Obzirom da se neprimjereno odjeveni ne mogu šetati muzejima niti crkvama, Dubrovčani su smatrali da se ni Stradun ne može doživljavati kao bikini zona. Ipak, upravo je sezona gradskih golača krenula u našem najjužnijem gradu. Bio je kraj lipnja i dvojica turista tijela su ostavila bez odjeće, a ljude u srcu Dubrovnika bez teksta.

Iako još ije bilo svanulo, grad je bio budan, pa su ih Dubrovčani kao i ostali turisti zapanjeno mjerkali. Tada se u Dubrovniku snimala ‘Igra prijestolja’, pa su u Dubrovačkom dnevniku koji je objavio golače, zaključili kako ih je na nesputanu šetnju inspirirala scena u kojoj je dvojnica kraljice Cersei prošetala gradom... Koliko je poznato, ovi golači nisu platili kaznu jer ih nije ulovio komunalni redar. Ni Split nije oslobođen slobodnijih turista. Ondje otišli i korak dalje. Naime, sredinom srpnja u 7.15 sati trojica mladih turista goli su hodali Spinčićevom ulicom ispod bolnice Firule u Splitu. Jedan od njih se toliko zanio da je obgrlio javni stup i pokušao ga zadovoljiti. Ostatak golišava trojca ga je srčano bodrio. Opravdavali su se alkoholiziranim stanjem, Točnije, bili su toliko pijani da nisu ni shvatili upozorenja policajaca.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a