Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

A1 Hrvatska nagrađuje svoje najkreativnije korisnike

Mlade osobe (16 do 25 godina) među stvarima koje smatraju važnima u svom životu u 86% slučajeva ističu neovisnost kao najvažniju, iako ih većina živi s roditeljima

Foto: A1

Rezultat je to Friedrich Ebert Stiftung istraživanja mladih u Hrvatskoj, (2018/19.). Prema navedenom istraživanju mlade osobe žele se osamostaliti, ali navode kako im ekonomske prilike i financijska nestabilnost to ne omogućuju. 

#MojOblikŽivota 

Društvene mreže promijenile su način komunikacije posebice među mladima te oni svoj svakodnevni život bilježe digitalno, dijeleći sa svojim prijateljima životne situacije. Digitalni trendovi pokazuju kako se mladi sve više okreću realnom, autentičnom sadržaju koji im postoje sve zanimljiviji. Tome je pridonijela pojava aplikacija kao što su Snapchat ili Instagram Story koji mladima najviše služe za prikazivanje svakodnevnog života.

Foto: A1

Stoga A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje. Korisnici mogu objavljivati vlastiti autentičan sadržaj na Facebooku i Instagramu koristeći #MojOblikŽivota. Autore najboljih fotografija i videa A1 Hrvatska će nagraditi s tisuću kuna na Zaba potrošačkoj kartici.
Smjernice za kreiranje sadržaja kao i sam zabavan, duhovit i inovativan foto i video sadržaj,  vidljiv je na stranici www.novioblikzivota.a1.hr a objedinjuje najbolje trenutke iz svakodnevnih života korisnika.

Neigraničeni vikend

Kako bi korisnici osigurali dovoljno podatkovnog prometa za kreiranje svakodnevnog sadržaja, korisnici mogu aktivirati Neograničeni vikend internet opcije za svega 10 kuna. Opciju, koja osigurava neograničen internetski promet tijekom vikenda, odnosno od petka u 17 do nedjelje u 23:59 sata,  moguće je aktivirati u sklopu postojećih tarifa kroz Moj A1 aplikaciju. Također, korisnici mogu aktivirati i Opciju kojom će mjesečno za samo 15 kuna gledati Xplore TV. Uz Opcije mladi od 18 do 30 godina imaju priliku kupiti Huawei P Smart 2019 također po 9 kuna jednokratno i 40 kuna mjesečno u tarifi Mobilna M.
 

Tema: Promo sadržaj

Message