Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Addiko banka: doprinos bezgotovinskom plaćanju

'Market Shaker Award 2019' za mirisnu i vertikalnu karticu Addiko banke

Foto: Addiko bank

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila 'Market Shaker Award 2019' nagradu za poseban doprinos razvoju i promicanju bezgotovinskog plaćanja u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnoj razini Mastercard® je 2019. godine dodijelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg stupnja sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internetske kupnje’. Usto, prva je kartica s vertikalnim dizajnom. 

Iznimno smo ponosni na 'Market Shaker Award 2019', jedno od samo devet takvih priznanja dodijeljenih na svjetskoj razini, za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje Addiko banke“, izjavila je Marija Bauer, direktorica Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.

Tema: Promo sadržaj

Message