Obavijesti

Promo sadržaj

Adidas otvorio najveću trgovinu u Hrvatskoj

Adidas otvorio najveću trgovinu u Hrvatskoj
5

Adidas, svjetski proizvođač sportske odjeće i obuće, u samom centru Zagreba, jučer je otvorio vrata nove Kuće kreatora – mjesta namijenjenom svim sportašima bili oni profesionalci ili amateri

Adidas, svjetski proizvođač sportske odjeće i obuće, u samom centru Zagreba, jučer je otvorio vrata nove Kuće kreatora – mjesta namijenjenom svim sportašima bili oni profesionalci ili amateri.  Novu trgovinu, najveću u Hrvatskoj te jednu od najvećih na području južne Europe službeno je otvorio adidasov dugogodišnji ambasador Ivan Rakitić, a otvorenje je obilježio spektakularan laserski show. Program otvorenja vodila je Ida Prester, a odličnu atmosferu uzvanicima je osigurao DJ Chill uz plesače plesne skupine Atomic Dance Factory. 

Posjetitelji, među kojima su bili i Nevena Rendeli, Slavko Sobin, Ogi Antunac i Matea Matošević imali su priliku istražiti tri interaktivne zone Nove adidas kuće kreatora. U nogometnoj Predator zoni imali su se priliku družiti s Ivanom Rakitićom, Antom Ćorićom, Domagojem Antolićem, Danijem Olmom, Amirom Rrahmanijem i Janom Lecjaksom te istražiti svijet nogometnog Predatora. 

U running zoni zainteresirani su uz pomoć adidas runnersa mogli iskusiti trčanje uz VR tehnologiju dok su u trening zoni mogli vježbati uz Wii konzolu pod vodstvom trenerice i nutricionistice Marije Andrijašević te trenerice i lifestyle blogerice Petre Škode Štrok. Event otvorenja začinila je i poznata hrvatska likovna umjetnica Marina Mesar OKO koja je posebno povodom otvorenja adidas trgovine napravila ilustraciju koja će kreativno nadopuniti Originals kutak u trgovini. 

Nova Kuća kreatora u potpunosti je posvećena sportu. Riječ je o mjestu u kojem svi zainteresirani mogu saznati sve što ih zanima vezano uz sportsku opremu i prepoznatljiv adidasov urbano-modni izričaj. Na prvom katu nalazi se ponuda za žene i djecu dok je drugi kat posvećen muškarcima. U novoj trgovini, kupce očekuje bogat asortiman koji uključuje preko 1200 adidas artikala iz raznih kategorija poput nogometa, trčanja, treninga i neizostavnog Originalsa. 

Više informacija na www.instagram.com/adidashrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve