Obavijesti

Promo sadržaj

Adidas Team Mode kolekcija u Sport Visionu

Adidas Team Mode kolekcija u Sport Visionu
2

Kopačke koje će nositi Pogba, Ozil, Gabriel Jesus, Messi, Rakitić, Kramarić i Badelj

U Sport Vision trgovinama i na web shopu od sada možeš pronaći Predator, X, Nemeziz i Copa modele iz nove adidas Team Mode kolekcije! adidas je ponovno potvrdio zašto je jedno od vodećih imena u svijetu nogometne opreme

Što adidas predstavlja u novoj kolekciji? 

Uz nove kombinacije boja, adidas je naprednim dizajnom omogućio potpuno novu razinu udobnosti i sigurnosti stopala za vrijeme igre. Prilagođeno potrebama igre s brzim rotacijama i promjenama položaja ovi su modeli stvoreni kako bi nogometaši ostvarili potpunu kontrolu. 

Predator 18 modeli iz nove kolekcije predstavljeni su unutar Controlframe tehnlogije koja omogućava prilagodbu kopačke stopalu i kontrolu lopte za vrijeme igre. Ovaj model omiljen je izbor nogometaša Paul Pogbe, Mesut Ozil i Ivan Rakitić. Još jedan od modela u novoj kolekciji, X18 predstavljen je kao model koji zahvaljujući dizajnu omogućava stabilnost i podršku stopalu za kretnje karakteristične na nogometnom terenu, a ovaj model biraju Andrej Kramarić, Gabriel Jesus i Luis Suarez. Nemeziz 18 model koji biraju Milan Badelj, Alvaro Morata, Jesse Lingard i Firmino, specifičan je po Agilitybandage i Torsiontapes tehnologiji koja čuva stopalo i pruža osjećaj lakoće tijekom igre. Još jedan dobro poznati model adidas kolekcije je i Copa 18 koji zahvaljujući Ortholine Sockliner tehnologiji i posebnoj unutrašnjoj konstrukciji osigurava izdržljivost materijaka i stabilnost stopala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrhunski materijali omogućavaju izdržljivost modela čija je kvaliteta prepoznata i u dosadašnjim kolekcijama. 

Pronađi svoj model u Sport Vision ponudi

Modele Predator Tango, X Tango, Nemeziz Tango, Nemeziz Messi Tango, X, Predator i Copa možeš pronaći su Sport Vision trgovinama i na web shopu. Na jednom se mjestu nalazi sve što ti je potrebno da postigneš najbolje rezultate na svom terenu. Izaberi iz ponude za muškarce i djecu i to modele tenisica i kopački.  

Vidimo se u Sport Vision trgovinama i na web shopu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane