Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak (14) iz Afganistana se tri dana skrivao u hladnjači

Skrivao se u tegljaču, koje je prevozilo naranče. U vozilo se ukrcao još u Grčkoj. Otkrili su ga policajci na graničnom prijelazu Rupa pokraj Rijeke u nedjelju

6 komentara

Začuvši lupanje i nerazumljiv ljudski glas iz hladnjače s voćem koja je u nedjelju oko podneva iz Slovenije ulazila u Hrvatsku, policajci i carinici na graničnom prijelazu Rupa pokraj Rijeke samo su se nijemo pogledali. Otključavši hladnjaču s narandžama svi su se šokirali kada su ugledali promrzlog dječaka (14), porijeklom Afganistanca. On se u hladnjaču ukrcao tri dana ranije u Grčkoj. Vozač hladnjače iz Splita je ondje ukrcavao naranče, a dječak i četiri prijatelja sakrili su se među njih. Dvojica su bila u prikolici, a dvojica su visjela na osovini kamiona. Grčka policija ih je primjetila i izvukla četvoricu momaka, ali mali se Afganistanac pritajio i uspio izmaknuti policijskoj kontroli.

Ostao je u hladnjači i u njoj doputovao do Venecije i kasnije do Rupa. Kada su ga pronašli, bio je pothlađen i prehlađen. Nakon liječničkog pregleda zabranili su mu ulazak u Hrvatsku.

Možda vas zanima i ovo:
Message