Obavijesti

News

Komentari 103

Ajme, kume! Zatrpao mu kuću u Kutini s četiri tone 'ukrasa'

Ajme, kume! Zatrpao mu kuću u Kutini s četiri tone 'ukrasa'
4

VIDEO Kum je inače lud, ali ovo stvarno nisam očekivao, kroz smijeh nam govori mladi otac Mario koji je u ponedjeljak proslavio rođenje sina Andreja. Kum je odlučio malo uljepšati slavlje

Kum Alen sretan je što je još jedno dijete došlo na svijet, kaže nam ponosni otac Mario Plantosar iz Kutine čiji je krizmeni kum odlučio svima pokazati koliko je zapravo ponosan. Zatrpao je cijelo dvorište obiteljske kuće raznim ukrasima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

 

- Prilično je lud, ali ovim je nadmašio sam sebe. Slavili smo cijelu večer jer je supruga došla iz bolnice. Andrej je rođen u petak,13. rujna. Imali smo svašta za proslaviti ovih dana. Prva djevojčica Erika rođena je 11., supruga 12., i evo sada i Andrej nastavio niz rođenjem u petak, 13. rujna. Rujan je slavljenički mjesec za nas - smije se Mario.

Andrej se rodio na petak 13., a kum je zatrpao kuću tri dana kasnije.

Morali smo naručiti kombi da sve to odveze

- Kum je ovo dugo planirao, on je glavni inicijator, a pomogli su susjedi. Naručio je sve te stvari iz jedne obližnje tiskare, postavio ih u traktorsku prikolicu i iskrcao pred našom obiteljskom kućom u Kutini, prepričava Mario.

- Supruga je gledala s prozora, nije mogla vjerovati, bila je noć. Kći je spavala. Kum je počeo  raznašati sve te ukrase, a susjedi su pomagali - prisjeća se.

Mario kaže kako je inače tradicija zasuti kuće koje dobiju prinovu primjerice perjem, i zato mu je ovo bilo iznenađenje.

Nije očekivao da će mu dvorište preplaviti četiri tone ukrasa.

- Morali smo naručiti kombi da sve to odveze, smije se tata Mario.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...