Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Akcija 24sata: Anđelima dajemo prve 24 tisuće kn

Odmah na početku akcije za Anđele građani su počeli uplaćivati novac na račun Udruge, a naša redakcija prva je pomogla sa svojom donacijom

Miranda Čikotić
Foto: Miranda Čikotić
5 komentara

Djeca s najtežom invalidnošću dulje bi i kvalitetnije živjela kad bi u udruzi Anđeli uspjeli nabaviti pulsni generator Vest, uređaj koji olakšava disanje i pročišćava pluća. Budući da mu je cijena 158.000 kuna, pokrenuli smo akciju za djecu anđele, a naša redakcija dala je prve 24.000 kuna.
- Kao i uvijek, akciji su se u utorak prijepodne, odmah nakon objave prvog teksta o anđelima, pridružili i dobri ljudi iz cijele Hrvatske - kaže predsjednica Anđela Dijana Aničić. U samo nekoliko prvih sati uplatili su 5500 kuna odvajajući od svojih plaća i mirovina. Kako dobrota nije rezervirana samo za pojedince, ovim putem pozivamo i druge donatore, tvrtke, ali i sve društveno osviještene ljude u Hrvatskoj, da pomognu anđelima i učine im život boljim. Jer svaka minuta malih anđela borba je za život, a svaka suza koju njihove majke proliju dok žive samo za njih nešto je od čega ne smijemo okrenuti glavu. Većina djece anđela ima teške smetnje s disanjem i aparat bi za njih doslovno značio produljenje života. Sve detaljnije informacije o akciji mogu se saznati u udruzi na broju 021/569-561 ili 091/1874-711 te na web stranici www.andjeli.hr.
POMOZIMO UPLATOM NA ŽIRORAČUN 2340009-1110189896 U PRIVREDNOJ BANCI ZAGREB.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message