Obavijesti

Promo sadržaj

Akcija kredita: Posudi 3000 – vrati 3000 kn (bez kamata)

Akcija kredita: Posudi 3000 – vrati 3000 kn (bez kamata)
1

Naši roditelji, djedovi i bake naviknuti su na čekanje u redovima u banci, u pošti, odavno su se pomirili s gomilom dokumenata koje je od njih tražio birokratski aparat

Business.hr je među prvima na tržištu prepoznao potrebe novih generacija i uvođenjem online kreditnog servisa koji isplaćuje kredite u najkraćem roku od 30 minuta, u potpunosti se prilagodio pouzdanom i brzom online poslovanju 21. stoljeća.

Kad se isplaćuje kredit

Što zapravo znači prilagođenost modernom online poslovanju? Za business.hr to predstavlja izbacivanje svih nepotrebnih koraka koji vam oduzimaju vrijeme i dobar dio živaca. Ne morate odlaziti u poslovnice, isplata kredita je moguća u roku od 30 minuta, nema gomile papira za potpisivanje, potrebna dokumentacija je minimalna i šalje se elektronskim putem. Nema niti ovjera kod javnih bilježnika (što su, naravno, dodatni troškovi), a ne trabaju vam ni zadužnice, jamci sudužnici...

Business.hr isplatu izvršava ODMAH nakon završetka online prijave, dostave fotografija dokumenata (najbrži način je upload unutar prijave za kredit), potpisanog Ugovora o kreditu (koji odmah nakon odobrenja kredita stiže emailom) i potvrde o Jamstvu (dobavljivog unutar svega nekoliko minuta).Sve navedeno može biti riješeno u samo nekoliko minuta. Krenite!

U tijeku je promotivna akcija za nove korisnike kredita u kojoj za kredite s rokom vraćanja do 30 dana ne postoje nikakvi troškovi prema banci. Zato kliknite ovdje i požurite prijaviti se za kredit dok akcija nije završila! 

Ne čekajte, posjetite business.hr i novac može biti na vašem računu za manje od 30 minuta. Prijava je brza i jednstavna zahvaljujući preglednom kalkulatoru na kojem samo izaberete rok i iznos koji želite i time ste već pokrenuli proces prijave, a odobrenje i isplata slijede odmah nakon toga.

Zašto izabrati kredit na business.hr?

Upravo zato je business.hr popularan kod mlađih generacija, koje su naviknule u današenjem online svijetu obavljati sve u najkraćem roku sa što bržim rezultatima. Bez obzira je li riječ o kreditima za opremanje kuhinje ili dječje sobe, kreditima za putovanje, za odjeću, elektroniku... 

Ukoliko ste novi korisnik i zatražite bilo koji kredit s rokom vraćanja do 30 dana, kredit je potpuno besplatan: vraćate samo ono što posudite i ni lipe više!

Za kredit do 8.000 kuna potrebna je samo osobna iskaznica (vrijedi za osobe starije od 24 godine).Kompletan postupak prijave za kredit može trajati samo nekoliko minuta, a isplata pozajmice slijedi ODMAH nakon toga!

Kreditni servis posluje u 25 zemalja, s preko 2 000 000 klijenata kojima već više od 10 godina osigurava brz i najjednostavniji pristup novcu.
Za Business.hr najvažnija je stvar da sve maksimalno bude pojednostavljeno i brzo, uvijek dostupno online, a iznos kredita i rok otplate određuju sami korisnici vrlo jednostavno putem business.hr stranice. Bez suvišnih pitanja, nebrojenih instrumenata kontrole i bez poduže liste uvjeta.

Upravo zato što je stvaran prema standardima modernog online poslovanja, ankete među korisnicima pokazale su da Business.hr spada među kreditne servise s najvećim ugledom na hrvatskom tržištu. 

Čak 90% korisnika istaknulo je da ima pozitivna iskustva s dogovaranjem kratkoročnih kredita na Business.hr, a njih 85% naglasilo je da nije bilo nikakvih neugodnih iznenađenja tijekom otplate rata. 

U čemu je jedna od najvećih prednosti business.hr kreditnog servisa? Online poslovanje i skraćivanje lista. Popis svega onog što vam NE TREBA za brzi kredit na Business.hr je dosta dugačak, a popis stvari koje vam trebaju je jako kratak.

Zapravo, sve što vam treba je pristup internetu, a ostalo za vas odradi Business.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.