Obavijesti

News

Komentari 268

Đakić: Jastrebu se pomaže tek sada kad je voda došla do grla

Đakić: Jastrebu se pomaže tek sada kad je voda došla do grla
3

Može vas biti sram. Mili Dedakoviću Jastrebu polomili su sve kosti u Zagrebu. Nisu ga tukli Srbi, već Hrvati, a vi ih niste procesuirali, uzvratio je Đakiću Franko Vidović

VIDEO

Saborski odbor za veterane sastao se treći put kako bi raspravio objavu registra branitelja. Dok se HDZ-ovci protive objavi, SDP-ovci i HNS-ovci su odlučni u ispunjenju predizbornog obećanja. 

Zvonko MIlas (HDZ) smatra kako bi objava registra otvorila mogućnosti novih napada od strane Srbije. 

- Zar ćemo dati onima koji su nas napadali da čačkaju po tome i pišu kaznene prijave - pitao se Milas. 

I Josip Đakić (HDZ) ustanovio je kako će susjedi Srbi rado na temelju registra pisati optužnice protiv hrvatskih branitelja. Nakon što je Đakić spomenuo Milu Dedakovića Jastreba zaključivši kako mu svi sada pomažu kad je voda došla do grla, izazvao je SDP-ova Franka Vidovića. 

- Može vas biti sram što niste procesuirali ljude koji su na Laščinskoj cesti tukli Milu Dedakovića Jastreba i polomili mu sve kosti. Milu Dedakovića nisu tukli Srbi već Hrvati u Zagrebu, ali ih niste procesuirali - rekao je Vidović. 

Bivšu HDZ-ovu vlast napao je i HNS-ovac Boris Blažeković. Zaključio je kako koalicija radi sve kako bi ispunila predizborno obećanje. No, kako kaže, to ide sporo zbog utega koje je ostavio HDZ. 

'Imamo 349.400 nezaposlenih i onog jednog kojeg je otpustila vaša ministrica'

Đakić mu nije ostao dužan. 

- U Hrvatskoj je 349.400 nezaposlenih plus onaj mali kojeg je najurila vaša ministrica. To su vaša obećanja - poručio je Đakić.

Predrag Matić: Posjetit ću Jastreba

Ministar branitelja Predrag Fred Matić za RTL Danas rekao je kako će sljedeći tjedan posjetiti teško bolesnog Milu Dedakovića Jastreba.

- Jedan dan ću otići do njega, do svojeg zapovjednika, ali više kao prijatelj nego kao ministar - rekao je Matić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 268
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa