Obavijesti

News

Komentari 41

Đakić o presudi: Sutkinja je s novinarom šetala psa po gradu

Đakić o presudi: Sutkinja je s novinarom šetala psa po gradu
3

Josip Đakić izgubio je spor protiv virovitičkog novinara. Tužio ga je za klevetu jer je objavio vijest o kaznenom progonu Đakića i istrage koja se pokreće protiv njega

VIDEO

Novinar i urednik internetskog portala Virovitica.net, Goran Gazdek, nije kriv za klevetu, odlučio je to Općinski sud u Virovitici u srijedu, javlja HRT.  

Tužili su ga saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić te predsjednik općine Virovitica i zapovjednik ratnog Kriznog štaba Anto Krišto jer je objavio da je protiv njih podnesena kaznena prijava sa zahtjevom da se istraži kako su nabavljali novac za kupnju oružja za vrijeme Domovinskog rata. Tražili su kazneni progon novinara te odštetu od 100.000 kuna za duševne boli. Kako prenosi Virovitica.net, to je novinarov šestogodišnji prihod.

Sutkinja je zaključila da je Gazdek prenio vijest bez komentara te da time nije nikoga oklevetao. Novinar je izjavio kako je takvu presudu i očekivao.

 - Pa, posljednjih nekoliko tjedana moglo se vidjeti sutkinju kako šeta psa u društvu Gazdeka po Virovitici - izjavio je poslije presude Josip Đakić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Ako je gospodin Đakić sumnjao u moju pristranost, mogao je tražiti moje izuzeće. Što se poznanstva tiče, Virovitica je mali grad, svi se ovdje poznaju, pa tako mogu reći da g. Đakića poznajem i bolje od g. Gazdeka - komentirala je Đakićevu izjavu sutkinja Jasna Delić Janković.

'Kukuriku koalicija - kakva su to imena?'

Josip Đakić nedavno je u Osijeku izjavio kako je mislio da Kukuriku koalicija 'sastavlja srpsku vladu, a ne hrvatsku'. 

 - Kakva su to imena u toj koaliciji, Veljko, Rade, Rajko, Zoki, mislio sam da sastavljaju srpsku, a ne hrvatsku vladu! Nitko neće reći 'da' Rajkovoj medicini, Radetovoj građevini ili Zokiju koji ima godinu dana pripravničkog staža na Trgovačkom sudu i devet mjeseci rada u Ministarstvu vanjskih poslova, a ostalo je bio partijski činovnik - rekao je Đakić na skupu HDZ-a u Osijeku. 

Njegovu izjavu osudila je cijela javnost, ali i gotovo svi HDZ-ovci, koji su se složili da je izjava 'necivilizirana i nedemokratska'. Đakić se nije ispričao, nego je, dapače, ponovio kako 'nitko nije sveta krava u Hrvatskoj, pa to nisu ni nacionalne manjine'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1