Obavijesti

News

Komentari 302

'Ako netko dirne trudnu Fani iščupat ću mu gućak rukama!'

'Ako netko dirne trudnu Fani iščupat ću mu gućak rukama!'
1

Na mene je naručena paljba, ali meci prolaze kroz mene i ne mogu mi ništa. Jeste li gledali film od Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti, vikao je Kerum

VIDEO

Iziritiran novinskim napisima da su firme Fani Horvat blokirane, Željko Kerum se javio u program Radio Dalmacije. Opovrgao je da mu posao ide loše i to potkrijepio podatkom da je kapital njegovih firmi četiri puta veći nego obveze. 

- Kapital je 3,5 milijarde kuna, a obveze iznose milijardu kuna - kazao je Kerum. Napise o Fani, koja je u šestom mjesecu trudnoće, je nazvao neljudskim, nekorektnim i rasističkim. 

- Nije korektno i pošteno pisati laži i neistine i stvarati stres trudnoj ženi - ljutit je bio Kerum i nastavio 

Mene mogu napadat, ali nemojte mi ženu i dicu, poručuje Kerum

- Ja upozoravam svakoga, nemojte mi dirati Fani i nemojte mi dirati djecu - poručio je Kerum. 

Nakon toga je izravno zaprijetio novinaru Slobodne Dalmacije, Sandiju Viduliću, autoru napisa o blokadi firmi Fani Horvat. 

- Ne daj Bože da se njoj šta desi u trudnoći ili bebi. Ja ću mu gućak rukama iščupat. Javno to govorim. Pa neka dođe i DORH i MORH i USKOK i tko god hoće. Eto to sam htio poručit. Mene mogu napadat, ali nemojte ženu i dicu - rekao je vidno uzbuđeni Kerum. 

Razgovor se potom prebacio na druge teme, pa je Kerum kazao kako je počinio grešku što se nije riješio biznisa kada je krenuo u politiku. 

Na mene je naručena paljba iz svih oružja. Ali mogu oni pucati koliko hoće, meci prolaze kroz mene, ne mogu mi ništa 

- Ja sam ostao u biznisu i politici. Jasno je da su oni skužili kako me mogu ugrozit i tući po mom privatnom biznisu. Ali moj biznis je toliko jak da mi oni ne mogu naškoditi. Ali kad hoće tako, ja ću se rješiti biznisa i baviti se politikom. Na mene je naručena paljba iz svih oružja. Ali mogu oni pucati koliko hoće, meci prolaze kroz mene, ne mogu mi ništa - kazao je Kerum. 

Kerum se ipak i dalje vidi i u politici i u biznisu, a restrukturiranje poslova je usporedio s odlaskom u rat:

- Jer kad se ide u rat, ne može se ići sa ženama, djecom i dojenčadi. Njih se stavi sa strane, obuče se oprema i uniforma, ide se dalje i juriša. Eto tako ću ja sad ići. Ja sam takvu taktiku napravio i sve ću ih pobijediti - grmio je gradonačelnik. 

Neka pogledaju film Mela Gibsona kad je bila ucjena. Sve što meni naprave ja ću im duplo naplatit

Medije je optužio za reket i upravljanje društvom. 

- Ja im poručujem da pogledaju film Mela Gibsona kad je bila ucjena. Sve što meni naprave ja ću im duplo naplatit, kad tad u životu. Može ih bit sram - poručio je Kerum medijima.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum poslao nam je priopćenje u kojem reagira na napise u medijima. Prenosimo ga u cijelosti:

'Trpim laži, neistine, podmetanja posljednje tri godine otkako sam voljom naroda izabran za gradonačelnika. Ono što ne mogu i neću trpiti je da mi se napada familija, djeca i žena kao što je to, između ostalog, i danas napravljeno u tekstu u Slobodnoj Dalmaciji. Ispod svakog nivoa i korektnosti je napadati trudnu ženu u šestom mjesecu trudnoće i uznemiravati je pisanjem netočnih informacija, a 99 posto toga što je danas napisano nije istina. Tako maltretirati trudnu ženu je neljudski, a to su činili i tijekom prošle njene trudnoće.

Napada me se po nalogu sa svrhom da me se dovede u probleme.  Nije mi lako, smeta mi, ali trpim iako mi se pravi šteta kod dobavljača, partnera, banaka. Ako mene žele napadati neka napadaju, ali nju uznemiravati bez ikakva razloga je kriminal. To je maltretiranje i ubijanje. Trudna žena trebala bi imati mir, pa u drugom je stanju, ne zove se bez razloga trudnoća drugo stanje. 

Zar im treba maltretirati trudnicu da  bi povećali  prodaju novine? Na šta smo spali, na čemu ovo društvo počiva, na maltretiranju trudne žene? Pretjerali su. Ne daj Bože da  se šta desi.' 

Gućak znači grkljak ili jednjak

Rijetko tko zna što znači riječ gućak. Radi li se o dijalektu, slengu ili 'kerumizmu'? Jezikoslovci tvrde da riječ gućak dolazi iz staroslavenskog glŭtŭ, a znači grkljan ili jednjak. Isti korijen je u riječima gutati, gucnuti, zagutiti se i slično.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 302
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a