Obavijesti

News

Komentari 29

'Ako SDP šalje lava, Savez za Hrvatsku šalje običnog Hrvata'

'Ako SDP šalje lava, Savez za Hrvatsku šalje običnog Hrvata'
3

On će mijenjati Hrvatsku i odnos prema Europi, znat će se kroz Europu boriti za Hrvatsku, kaže Kujundžić, nositelj liste Saveza za Hrvatsku za Europski parlament

VIDEO

Upravo dolazim sa sastanka Predsjedništva Saveza za Hrvatsku na kojem je odlučeno da ću ja biti nositelj liste na skorim izborima za EU parlament. Ako SDP, kako je Milanović rekao, šalje lava, Savez za Hrvatsku šalje običnog Hrvata koji će mijenjati Hrvatsku i odnos prema Europi, koji će se znati kroz Europu boriti za Hrvatsku - rekao je u srijedu navečer u Bjelovaru Milan Kujundžić, predsjednik Hrvatske zore stranke naroda.

Savez za Hrvatsku na izbore za EU parlament ide, kako je istakao Kujundžić, kao prepoznatljiva politička snaga koja i sada traži ljude koji će najbolje moći hrvatskom narodu prezentirati zašto je potrebito mijenjati Hrvatsku.

Svi vidimo, kaže, da zemlja propada i nešto se mora mijenjati. Uvjereni su, kaže, da će hrvatski narod pun siromaštva, gorčine i razočaranja elitama koje su ga vodile i vode tražiti nova rješenja

'Josipović četiri godine nije ništa radio, a sada je svugdje'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osvrnuo se i na predstojeće predsjedničke izbore naglašavajući da će Savez imati svog kandidata za predsjednika RH.

- Mi u Savezu kao i većina Hrvata držimo da gospodin predsjednik Ivo Josipović nije ni blizu ispunio očekivanja i tek sada u zadnjih mjesec dva dana se počeo buditi spoznajući da su Hrvati bez posla i da je propala proizvodnja. Četiri godine ništa nije radio, a sada se pojavljuje svugdje. Četiri godine se kralo, četiri godine je sve propadalo, ljudi ostajali bez posla, a on ništa nije vidio, no sada kada mu trebaju glasovi on se sjetio da se to događa. Dakle Savez će imati kandidata i vjerujemo čovjeka koji će pobijediti Ivu Josipovića.

Inače Kujundžić je u Bjelovar došao kako bi održao javnu tribinu i nazočio osnivanju gradskog odbora Hrvatske zore za koji je rekao da je već 27. u Hrvatskoj te da stranka naroda danas već broji oko pet-šest tisuća članova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.