Obavijesti

News

Komentari 179

'Ako se Hrvati ne opamete, nećemo se dobro provesti...'

To što se ne slažemo o prošlosti nema veze s budućnošću. U budućnosti se moramo susresti, dogovoriti se da je gradimo na drugačiji način, poručio je Vučić

VIDEO

Moramo graditi dobre odnose s Hrvatskom jer imamo iste i zajedničke probleme s kojima ćemo se morati zajednički suočavati u budućnosti, poručio je u ponedjeljak navečer predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, naglašavajući kako i Srbi i Hrvati imaju veliki problem s odljevom generacija koje odlaze iz zemlje.

Vučić je u intervjuu za TV Pink istaknuo kako će među Srbima i Hrvatima uvijek postojati problem prošlosti i da će o "Oluji" misliti različito, ali da se budućnost mora drugačije graditi.

Vučić ipak popustio? U ožujku će biti izvanredni izbori u Srbiji

To što se ne slažemo o prošlosti nema veze s budućnošću. U budućnosti se moramo susresti, dogovoriti se da je gradimo na drugačiji način, poručio je Vučić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Nećemo se dobro provesti u budućnosti"

Ocijenio je da su Hrvati u Bosni i Hercegovini (BiH), poput Srba na Kosovu, u prošlosti radili iste greške misleći da im ne treba entitet u BiH jer je "čitava Herceg Bosna naša".

Poručili Vučiću: 'Bijesni smo! Prestani lagati i slušaj narod!'

A onda su ostali bez Vareša, u općinama u centralnoj Bosni Bošnjaci su postali većina, Bugojno, Travnik, Gornji Vakuf gube, "gube mjesto po mjesto", kazao je Vučić.

"To se i nama dešavalo na Kosovu i iz tog slučaja nismo izvukli pouku ni mi ni oni (Hrvati), i ako se ne opametimo - nećemo se dobro provesti u budućnosti", ocijenio je Vučić.

Poručio je političarima u regiji da neće imati bolju prigodu za suradnju sa Srbijom od ove koju imaju danas.

"Kažem im: nećete imati bolju priliku za suradnju sa Srbijom od ove", naglasio je Vučić.

Aleksandar Vučić je dobitnik nagrade 'Zlatni lav' za mir

Ocijenio je kako Srbiji, osim potrebe da čuva "mir i integritet BiH, ali i integritet RS u BiH", predstoji da ključne odnose gradi s Bošnjacima i Albancima.

"Trudim se potaknuti odnose Srba i Bošnjaka i to će biti ključni odnosi - poslije odnosa s Albancima - koje ćemo morati graditi", ocijenio je predsjednik Srbije u intervju za provladinu komercijalnu TV Pink. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag