Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ako vam treba novac, morate vidjeti ovo

Gotovo se svatko barem jednom nađe u situaciji kada mu je novac potreban odmah i sada

Foto: Ferratumbank.hr

Bilo da trebate izdvojiti novac za neki neplanirani trošak, vratiti dug koji vam se gomilao godinama ili riješiti "crveni minus" na računu, riječ je često o situacijama koje ne mogu čekati već se moraju riješiti odmah. 

Bez čekanja danima do iduće plaće ili čekanje na odobrenje kredita koje u nekim bankama traje poput vječnosti, a novac vam je hitno potreban. Mislite da tako nešto ne postoji? Čitajte dalje jer sigurni smo da ćemo razuvjeriti vašu tvrdnju.

Do novca za 15 minuta

Jeste li znali da možete dobiti besplatne online kredite, a novac na vašem računu može biti već istoga dana? Recite zbogom kreditnim karticama čije su članarine skupe, odobrenim minusima za čije naknade izdvajate puno previše novca i svoj problem riješite brzim kreditima Ferratum banke. 

Ako i dalje ne vjerujete u ovo što čitate, u nastavku ćete saznati da u ovom slučaju nema sitnih slova, zvjezdice ili neizgovorenih i nenapisanih informacija. Brzi krediti Ferratum banke su besplatni i nude vam spas u situacijama kada vam je novac trebao još jučer. Naime, ako sada ispunite online zahtjev, novac na vašem računu možete biti za svega 15 minuta!

Odaberite iznos koji vam je potreban i ispunite online prijavnicu. Ne trebate skupljati brojnu dokumentaciju i odlaziti u banku. Osim što ćete izgubiti vrijeme i živce, trebat ćete čekati danima da vam novac sjedne na račun. Online prijavom ćete izbjeći tu cijelu mučnu proceduru, a novac će sjesti na vaš račun već tog istog dana. 

Foto: Ferratumbank.hr

Banka koja sluša vaše želje

Brzi krediti Ferratum banke formirani su prema vašim željama. Upravo vi odlučujete koji iznos kredita vam je potreban i koji rok otplate želite.

Ako ste novi korisnik Ferratum banke, za sve iznose kredita od 300 do 4000 kn uz rok otplate do 30 dana ostvarujete nevjerojatnu pogodnost - 0 kn troškova za obradu kredita i bankovne naknade. Upravo ovako kako piše - vraćate točno onoliko novca koliko ste posudili. Nema kamata, troškova i neugodnih iznenađenja.

U online prijavnicu unesite svoje osobne podatke (ime i prezime, OIB, IBAN, e-mail, broj mobitela...) te dodajte i uploadano fotografiju osoben iskaznice s obje strane, vaš selfie s fotografijom osobne iskaznice i fotografiju tekućeg računa s obje strane. 

Ako u bilo kojem koraku imate nedoumice i niste sigurni u ono što trebate učiniti, na raspolaganju vam je korisnička podrška Ferratum banke koja će vam ljubazno i susretljivo pomoći i razjasniti sve korake kod podizanja brzih kredita. U slučaju da nedostaje potrebna dokumentacija, također ćete dobiti poziv korisničke podrške koja će vam točno objasniti što vam je sve potrebno za online prijavu. 

Od dugova do financijske slobodne u istom danu

Nakon što svi podaci budu provjereni, u najkraćem vremenu možete očekivati Ugovor o kreditu koji će biti poslan na vašem e-mail. Ugovor je potrebno potpisani, te uz Jamstvo za kredit, vratiti e-mailom nazad u banku. I to cijela procedura! 

Složite ćete se da navedeni postupak ne treba trajati duže od 15 minuta, a odmah po primitku vašeg e-maila, Ferratum banka kraće u realizaciju kredita i novac na vašem računu može biti već tog istog dana. 

U slučaju da ste već poslovali s Ferratum bankom, imamo iznenađenje i za vas. Naime, svi postojeći korisnici mogu ostvariti 30% popusta na bankovnu naknadu pri podizanju svih brzih online kredita s rokom otplate do 30 dana. 

Ako vam treba novac odmah, ne čekajte niti sekunde. Preuzmite stvar u svoje ruke i prodišite punim plućima. Pouzdajte se u Ferratum banku i pridružite se i vi milijunima zadovoljih korisnika diljem svijeta. Riješite dugove, otplatite kredit i ponovo iskusite sreću financijske slobode! Krenite odmah, bez obzira gdje se sada nalazili - ispunite online prijavu i uzmite novac!
 

Tema: Promo sadržaj

Message