Obavijesti

Promo sadržaj

ALPHA STRONG: Nikad moćniji u krevetu

ALPHA STRONG: Nikad moćniji u krevetu
8

Apsolutno svaki muškarac ima potrebu impresionirati i ostaviti nezaboravan dojam u krevetu. Međutim, današnji tempo života vrlo često ne dozvoljava da želje i potrebe svakog muškarca postanu i stvarnost

Apsolutno svaki muškarac ima potrebu impresionirati i ostaviti nezaboravan dojam u krevetu. 

Međutim, današnji tempo života vrlo često ne dozvoljava da želje i potrebe svakog muškarca postanu i stvarnost.

A jedan od najgorih scenarija od koji muškarci strahuju je kada „ ne ide“.

No, zahvaljujući ALPHA STRONGU – preparatu nove generacije – od sada u spavaćoj niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe.

ALPHA STRONG počinje djelovati unutar samo 15 minuta i moćno podiže čvrstoću i produljuje izdržljivost.

ALPHA STRONG je proizvod koji ne sadrži nikakve kemijske ili druge sporne tvari i ne mora se koristiti tjednima ili mjesecima kako bi počeo djelovati.

Tableta se uzima prema potrebi, a njen učinak traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati.  

Za razliku od ostalih preparata na tržištu, ALPHA STRONG je posebno osmišljen kako ne bi izazvao nikakve snažne i neugodne nuspojave poput ubrzanog rada srca ili snažnih glavobolja.

Pakiranje s dvije Alpha Strong tablete možete kupiti u svim boljim ljekarnama bez recepta, a svoju kutiju ALPHA STRONGA možete brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta na www.alphastrong.hr ili putem telefona na broj 091 4493 109. 

Za svaku kupljenu kutiju Alpha Stronga u web shopu na www.alphastrong.hr i u svim FARMACIA ljekarnama dobivate i popust od 50 posto na G-Sense, prvi preparat na hrvatskom tržištu posebno stvoren samo za žene. G-Sense iznimno djelotvorno povećava libido, pridonosi opuštanju i omogućava intenzivniji osjećaj zadovoljstva. Više o G-Sense preparatu možete saznati na www.g-sense.hr.

Svaka internetska ili telefonska narudžba bit će isporučena brzo u roku tri radna dana u diskrentnom pakiranju bez oznaka, na području cijele Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini