Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posljedice i simptomi dugoročnog stresa na tvoje tijelo

Stres se danas nalazi na prvom mjestu liste uzročnika gotovo svih oblika emocionalnih tegoba koje izravno mogu narušiti naše zdravlje

Foto: Terra Lab

Novija istraživanja pokazuju da čak 77 posto osoba osjeća psihološke i fizičke simptome koji su izravna posljedica izloženosti stresu, posebno na dulje vrijeme.

Sve više psihologa javno upozorava i ističe da većina ljudi s kojima rade pate od izravnih posljedica stresa, napetosti i nervoze, a očituju se u obliku tjeskobe, depresije i nesanice.

Foto: Terra Lab

Većini osoba poznat je taj osjećaj kada iz glave ne mogu izbaciti brige, kada s napetošću u prsima liježemo i budimo se svaki dan. Sve do trenutka kada se ne možemo više opustiti niti kada si to možemo priuštiti.
Većina lijekova koja je djelotvorna protiv simptoma stresa u samo nekoliko mjeseci može izazvati ovisnost kod korisnika, što osim redovite konzumacije sa sobom donosi i povećanje doze.

Međutim, sada se gotovo trenutno možete osloboditi negativnih osjećaja, nervoze, tjeskobe i nesanice uz AMANTILLU RELAX – potpuno prirodan i klinički dokazano iznimno učinkovit preparat na bazi korijena biljke valerijane.
Samo 5 do 10 kapi Amantille rastopljenih u čaši vode iznimno brzo vas vode u stanje smirenosti i opuštenosti. U slučajevima nesanice, dovoljno je popiti času vode s 10 do 15 kapi AMANTILLE prije odlaska u krevet.

AMANTILLA RELAX je najučinkovitiji preparat na bazi valerijane na našem tržištu, a dostupna je u svim ljekarnama. Više o preparatu možete saznati i na www.amantilla.hr.

 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message