Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Amel Ćurić izbacio pjesmu o kojoj se priča već danima

Amel Ćurić izbacio pjesmu o kojoj se priča već danima
1

Pjevač Amel Ćurić mjesecima je predano radio na novoj pjesmi i spotu koji je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama. Amel je i ovaj spot snimao u Hrvatskoj

VIDEO

Pjevač Amel Ćurić mjesecima je predano radio na novoj pjesmi i spotu koji je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama. Amel je i ovaj spot snimao u Hrvatskoj; sniman je u Zagrebu i u okolici Slunja i Zadra.

„Mislim da su ovakva vrhunska pjesma i kvalitetan tim dobitna kombinacija kada je riječ o ovom projektu“ – izjavio je Amel.

Videospot je radio poznati redatelj Dario Radusin, tekst Armin Šaković, dok su glazbu za pjesmu zajedno radili Amil Lojo i Šaković

„Pjesma „Niko“ izazvala je reakcije ljudi i prije premijere zbog neobične kampanje koju je osmislio moj tim SalesForce, kojem se zahvaljujem na podršci. Veliko hvala i kolegama koje su podržale kampanju i na društvenim mrežama snimile kratki video govoreći samo „Amel Ćurić, niko“ - izjavio je Amel

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Javnost se danima pitala koji je povod ovakvih mnogobrojnih objava, a Amel nam otkriva da su ga često pitali je li u svađi s nekim od kolega ili je neka šala u pitanju.

Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storyje na Instagramu u kojima govore "Amel Ćurić, niko"- bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se točno radi.

Kampanju i novu pjesmu podržali su i Amelove kolege iz Hrvatske: Nives Celzijus, Matko Knešaurek i Katarina Baban. Video su snimili i sportaši Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Damir Džumhur, Amel Tuka, Asmir Begović i Emir Spahić, ali i druge Amelove kolege kao što su Ilma Karahmet, Aleksandar Radojičić, Mirza Selimović, Džejla Ramović, Ana Bavrka.

„Glavnu ulogu u spotu ima manekenka Aleksandra Stojaković, koja je mnogima vjerovatno poznata iz reklama s velikim zvijezdama, među kojima je i nogometaš Ronaldinho. Spot je sniman na više lokacija u Hrvatskoj i BiH, a zahvalio bih se i našim momcima iz HudHudPro koji su pomogli u snimanju nekoliko scena.“ - dodao je Ćurić

Kolege iz glazbenog svijeta koje su već čule pjesmu „Niko“ kažu da je ovo jedna od Amelovih najboljih pjesama da sada.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive