Obavijesti

News

Komentari 23

Američki političari obećavali su 'čuda', a ovo su najgluplje ideje

Američki političari obećavali su 'čuda', a ovo su najgluplje ideje
1

Političari olako daju obećanja i svašta, baš svašta obećavaju. Puno puta totalne bedastoće. Donosimo vam najgluplje ideje i najbesmislenija obećanja američkih političara...

VIDEO

Senator iz Pennsylvanije Rick Santorum, poznat po svojim homofobnim i seksističkim izjavama bio je republikanski kandidat za američkog predsjednika na prošlim izborima a želio je zabraniti hard core porniće. Obećavao je da će to napraviti. Vjerojatno je to bio i razlog što i nije ušao u uži krug...

REUTERS/PIXSELL

Newt Gingrich republikanski kandidat za predsjednika SAD-a također se kandidirao na prošlim izborima i američkom narodu je obećavao svašta. Tako se između ostalog zakleo pred znanstvenicima NASE da će ukoliko postane predsjednik do 2020. godine Amerika posjedovati ljudsku koloniju na Mjesecu. Njegov plan je tako bio osnovati premanentnu koloniju koja bi bila centar znanstvenog istraživanja u 21. stoljeću.

Obećao uhićenje Georga Busha

Kongresmen Dennis John Kucinich (Kučinić)  američki demokratski političar hrvatsko-irskog porijekla, poznat kao jedan od vodećih zastupnika ljevice u američkoj političkoj sceni uopće.

AFP/PXL

Poznat je kao jedan od najžešćih protivnika rata u Iraku i jedan od rijetkih danas istaknutih demokrata koji mu se protivio od samog početka. Također,žestoko je kritizirao i američku invaziju na Libiju 2011. Isto tako je poznat po žestokoj kritici predsjednika Georgea W. Busha, za koga je pokrenuo neuspješni postupak smjene u Kongresu. Žestoko je kritizirao i američku invaziju na Libiju 2011.

Čak se bio zakleo da će narediti Bushovo uhićenje. Do toga naravno nije došlo

Bivša guvenerka Aljaske Sarah Palin, koju mnogi nazivaju "kraljicom gluposti" republikanska stranka  nominirala je za predsjednicu SAD-a. Svojim biračima je nakon poraza obećala biti veća "fajterica" sljedeći put kad se bude kandidirala. Do toga, naravno, nikad nije došlo.

'Svi će dobit po jednog ponija!'

Aktivist i politički kandidat na američkim predsjedničkim izborima bio je i Vermin Supreme (Vrhovni Štetočina). On je bio predao svoju kandidaturu u New Hampshireu i obećao sljedeće

- Ako ja postanem predsjednik, svi će dobiti po jednog ponija! -  jedno je od njegovih predizbornih obećanja. Ni druga nisu bila ništa puno 'pametnija'.

24sata

Punk legenda Jello Biafra, bivši frontman grupe "Dead Kennedys" odlučio 1978. godine postati  gradonačelnik San Francisca i zaista se kandidirao i ušao u utrku. Obećao je građanima da će, ako njega izaberu za prvog čovjeka grada, svi biznismeni morati nositi klaunska odjela.

Pronaći  će lijek za neizlječive bolesti

Bivši američki senator i demokratski predsjednički kandidat John Edwards obećao je da će zajedno sa kolegom Johnom Kerryjem  naći lijek za Parkinsovu bolest, dijabetes i Alzhaimerovu bolest. Inače, Edwards je najpoznatiji po vanbračnoj aferi koju je imao dok mu je supruga bolovala od raka. Dobio je čak i dijete s ljubavnicom.

REUTERS
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa