News

Komentari 116

'Amerika je teroristička država, pomažu Ukrajincima da gađaju naše gradove, to je agresija!'

'Amerika je teroristička država, pomažu Ukrajincima da gađaju naše gradove, to je agresija!'

Sad je postalo potpuno jasno da Ukrajina koristi američke informacije kako bi bombardirala naše gradove, rekao je za RIA Novosti bliski suradnik Vladimira Putina Oleg Morozov...

Ruski političar i bliski savjetnik predsjednika Putina Oleg Morozov u intervjuu za RIA Novosti obrušio se na Zapad, a pogotovo na Ameriku, koju je nazvao i terorističkim državom, javlja Newsweek.

- Sad je postalo potpuno jasno da Ukrajina koristi američke informacije kako bi bombardirala naše gradove - poručio je Morozov, referirajući se na eksplozije u ruskom gradu Belgorodu ove nedjelje u kojima je poginulo troje ljudi. Rusi su za napad optužili Ukrajinu, ali oni se nisu oglasili po tom pitanju.

No ako pitate Morozova, tu nema dvojbe. 

- Ovo je sudjelovanje u ratu na ukrajinskoj strani i znak agresije prema Rusiji. To treba biti jasno komunicirano na svim svjetskim platformama. Trebalo bi se sastati sigurnosno vijeće UN-a i SAD proglasiti terorističkom državom - veli Morozov.

Nakon eksplozija u Belgorodu, koji se nalazi nekih 40 km od granice s Ukrajinom, oglasili su se iz ruskog ministarstva obrane.

- Namjerno su ciljali civilnu populaciju u ovom bombardiranju - poručili su i rekli kako ih Ukrajina gađala s raketama "Tochka-U", ali da je njihova protuzračna obrana zaustavila projektile te da je šteta nastala od fragmenata koji su pali na tlo...

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Najčitaniji članci