Obavijesti

News

Komentari 140

Amerika u šoku: Gola Melania osvanula na naslovnici novina

Nijedna prva dama niti potencijalna prva dama dosad nije fotografirana na takav način i objavljena u novinama. Već se čuju nagađanja da će to naštetiti Trumpu...

VIDEO

Naslovnica New York Posta od nedjelje u SAD-u je podigla veliku buru. Na njoj se pojavila gola Melania Trump, supruga Donalda Trumpa, kontroverznog republikanca koji želi zasjesti u Bijelu kuću. 

Nijedna prva dama niti potencijalna prva dama dosad nije fotografirana i na takav način i objavljena u novinama. I dok se već čuju nagađanja kako će sporna naslovnica naštetiti Trumpu na izborima u studenom, u Republikanskoj stranci tako ne misle.

- To je slavlje ljudskog tijela kao umjetnosti, nema tu ništa čega bi se trebalo sramiti - rekao je Jason Miller, Trumpov savjetnik za kampanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

New York Post je objavio nekoliko golišavih fotografija Melanie Trump za koje se pretpostavlja da su nastale 1995. godine za jedna francuski časopis. Dosad nisu bile objavljene na internetu, piše CNN

Trumpa ponovna objava fotografija nije previše uznemirila:

- Melanija je bila jedna od najuspješnijih manekenki, snimila je puno raznih fotografija i često se pojavljivala na naslovnicama. Ove fotografije nastale su za europski časopis prije nego sam upoznao Melaniju - rekao je Trump.

Dan kasnije, u ponedjeljak, New York Post ponovno je iznenadio američku javnosti objavivši fotografiju mlade Melanie u vrućem zagrljaju sa ženom. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.