Obavijesti

News

Komentari 99

Mrak Taritaš: 'Bila sam tužna, umro je HNS kakvog znam...'

Mrak Taritaš: 'Bila sam tužna, umro je HNS kakvog znam...'
1

Rekla sam im da im želim svu sreću u tom zaokretu od 180 stupnjeva. Možda će stvoriti neki drugačiji HNS za neke druge ljude i s drugim ljudima, kazala je Anka Mrak Taritaš

VIDEO

Ja sam od 2012. u HNS-u, ali je puno duže pripadnosti idejama i politikama koje su vođene u HNS-u. Zatvarajući vrata zatvorila sam taj dio života. Ja idem dalje, a taj HNS u kojem sam bila nažalost više ne postoji. Bila sam tužna, bilo mi je jako teško o tome govoriti - rekla je Anka Mrak Taritaš u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Dodala je kako je HNS bio važan u njezinom životu, zahvaljujući njemu uspjela je dvaput ući u Sabor.

- Bila sam dobra ministrica, jednako tako sam odradila dobru kampanju. Osjećam da je jednostavno to tako trebalo biti, da je to jedan drugi HNS i olakšanje da svatko ide svojim putem dalje - rekla je Mrak Taritaš, dodajući da se i na sjednici Središnjeg odbora oprostila s prijateljicama i prijateljima.

- Rekla sam im da im želim svu sreću u tom zaokretu od 180 stupnjeva i da ne mislim da je to dobro i u tome ne želim sudjelovati -  kaže Mrak Taritaš.

Ona ne vjeruje u riječi Predraga Štromara da će nakon izbora imati jak HNS koji neće nestati.

- Na žalost u to ne vjerujem, ali želim im svu sreću. Mislim da neće uspjeti, danas je HNS kakav poznajem umro. Možda će stvoriti neki drugačiji HNS za neke druge ljude i s drugim ljudima - izjavila je za Novu TV.

Mrak Taritaš tvrdi da je za pregovore Ivana Vrdoljaka  s HDZ-om doznala tek u ponedjeljak, dan nakon drugog kruga lokalnih izbora. Na pitanje kako to da ga nije ranije pitala jesu li istinite glasine da pregovara s HDZ-om, Mrak Taritaš kaže da je bila u dugoj i teškoj kampanji i da je bila uvjerena da do te suradnje neće doći.

- Vrdoljak mi je rekao da sam bila u teškoj kampanji i da me nije htio uznemiravati s takvim informacijama - kaže Mrak Taritaš.

Na pitanje vjeruje li da Vrdoljak zaista napušta politiku i odlazi u mirovinu, Mrak Taritaš kaže: 'Kad se jednom bavite politikom onda vas ona zarazi i ne možete otići iz politike. Tako vjerujem da će se i on vratiti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca