Obavijesti

News

Komentari 74

Anka Mrak Taritaš: Spremna sam biti prvo lice promjena

Anka Mrak Taritaš: Spremna sam biti prvo lice promjena
1

LOKALNI IZBORI 2017. Ako budem izabrana za gradonačelnicu, prvi potez će biti novo javno transparentno upravljanje Zagrebom. Prva tema je otpad, druga promet pa obrazovanje, kaže Mrak Taritaš

VIDEO

Gospodin Milan Bandić je izbjegavao sučeljavanja. Ja sam bila u kampanji, vodili smo dvije različite kampanje. Pozivam sve Zagrepčane i Zagrepčanke da u nedjelju izađu na izbore. Promjene će donijeti da se izmijeni upravljanje gradom. Sprema sam biti prvo lice promjene. Nadam se da ćemo zajedno doći do promjena, rekla je u petak na konferenciji za novinare Anka Mrak Taritaš, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anka Mrak - Taritaš o završetku kampanje za gradonačelnicu Zagreba te o suradnji HNS-a i HDZ-a Reporter: Denis Gaščić

Posted by 24sata on 2. lipnja 2017

Na pitanje što će biti ako HNS i HDZ uđu u koaliciju, Mrak Taritaš je rekla: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dva puta sam ušla u Sabor zahvaljujući preferencijalnim glasovima u II. izbornoj jedinici. Ja imam svoje ime i prezime i svoj stav i ne sudjelujem u nikakvim preslagivanjima. Imam svoj obraz i u nikakvom preslagivanju ne sudjelujem. To je moja obaveza prema biračima i nikada ih neću prevariti. Ja ću se protiviti tome na predsjedništvu stranke, a u takvom HNS-u ako budem preglasana ja u tome ne sudjelujem u takvom HNS-u za mene nema mjesta. Bila sam konstruktivna oporba u Saboru i ako ne budem izabrana za gradonačelnicu Zagreba bit ću i dalje konstruktivna oporba u Saboru.

- Neću biti ministrica u Vladi HDZ-a - poručila je Taritaš, negirajući navode da će biti ministrica graditeljstva u novoj Plenkovićevoj Vladi.

Na pitanje da li se može dogoditi da ona bude nezavisna gradonačelnica, Mrak Taritaš je rekla:

- Svašta se može dogoditi. Borim se prvo da budem lice promjene u Zagrebu. O pregovorima HDZ-a i HNS-a čujem od novinara. Želim biti prvo lice promjene u Zagrebu. Želim biti gradonačelnica svih.

- Ako budem izabrana za gradonačelnicu, prvi potez će biti novo javno transparentno upravljanje Zagrebom. Prva tema je otpad, druga promet pa obrazovanje i to u najširem smislu dakle tu mislim i na vrtiće i na škole - rekla je Mark Taritaš.

- Navode o tome da je Milan Bandić utajio 18 milijuna kuna poreza, to sam vidjela na jednom od portala. Kad radite u mesnici i imate bijelu kutu i zamrljani ste, nitko više ne vidi koja je nova,a koja je stara mrlja. Bojim se da je takva situacija kod gospodina Bandića - rekla je Mrak Taritaš.

Također je rekla da neće ništa ukidati i najavila je da će uvesti plaćanje ZET-a po principu da će se plaćati za onoliko stanica koliko se netko vozi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...