Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anna Maria bila kod dečka, drugoj curi nema ni traga

O Kati Bilogrević (17) iz Popovače koja je nestala iz Ivanić grada u četvrtak nema informacija. Annu Mariu Golub (15) je policija našla u Samoboru

MUP
Foto: MUP
16 komentara

Annu Mariu Golub (15) iz Mača u Hrvatskom zagorju,policija je našla kod dečka u Samoboru u utorak navečer. Djevojčica je nestala u subotu kada je otišla na rođendan svome dečku. Otac je tada prijavio njen nestanak, a policija je ispitala 20-ak Anninih prijatelja. Anna je odlična učenica 2. razreda Upravne škole, nije pokazivala nezadovoljstvo prije no što je otišla od kuće, pa još uvijek nije poznato zašto se djevojčica izgubila na tri dana.

OTIŠLA IZ KUĆE U IVANIĆ GRADU I NESTALA
Policiji u Kutini u četvrtak je prijavljen nestanak Kate Bilogrević (17) iz Popovače. Prijavu je podnio Centar za socijalnu skrb Kutina, a navode da je djevojka otišla s adrese u Ivanić gradu, gdje je živjela, u nepoznatom smjeru i više se nikome nije javila. Visoka je oko 165 cm, ima smeđu kosu, plave oči, a nije poznato što je nosila na sebi. Kako potraga nije dala rezultata, policija moli građane koji imaju neka saznanja o njenom nestanku, kretanju ili boravištu da ih obavijeste u najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 92.

Možda vas zanima i ovo:
Message