Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
83 komentara

'Antisrpska politika preselila se sad iz Hrvatske u Crnu Goru'

Aleksandar Vulin potvrdio je da crnogorske vlasti nisu dopustile vojnom izaslanstvu koje je predvodio da u utorak uđe u odorama Vojske Srbije u Crnu Goru...

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
83 komentara

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin potvrdio je da crnogorske vlasti nisu dopustile vojnom izaslanstvu koje je predvodio da u utorak uđe u odorama Vojske Srbije u Crnu Goru, gdje je na lokalnom groblju odalo počast nekadašnjem ministru obrane SR Jugoslavije, ubijenom u atentatu 2000. godine.

- Sve što se dogodi u Hrvatskoj, prije ili kasnije se dogodi i u Crnoj Gori. Tako su i u Hrvatskoj zabranjivali našim kadetima da dođu u odorama, da odaju počast jasenovačkim žrtvama, a evo dočekali smo da je i u Crnoj Gori srpska odora, izgleda, prijetnja. Na žalost, povijest nas uči da je to tako - ocijenio je Vulin.

REAKCIJA Vulin: Žalosno da je Srbija vječna tema u Hrvatskoj

On je aludirao na zabranu hrvatskih vlasti izaslanstvu Ministarstva obrane i Vojske Srbije da u vojnim odorama, mimo uobičajenih procedura, u rujnu 2019. nazoče obilježavanju dana jasenovačkih novomučenika u manastiru svetog Jovana krstitelja u Jasenovcu.

Vulin je predvodio izaslanstvo Ministarstva obrane i Vojske Srbije koje je u Rovcima kod Kolašina u Crnoj Gori odalo počast i položilo vijenac na spomenik Pavlu Bulatoviću, nekadašnjem ministru obrane SR Jugoslavije, ubijenom u atentatu 7. veljače 2000. godine u Beogradu, javlja B92.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message