Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
89 komentara

Đapić u utrci za predsjednika: "Nema tko zastupati desnicu"

Anto Đapić rekao je da će njegova predizborna kampanja biti afirmativna i da će kroz nju ukazivati na one svjetonazore koji su važni za budućnost Hrvatske

Marko Mrkonjić/PIXSELL
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
89 komentara

Anto Đapić, predsjednik osječkog Gradskog vijeća, potvrdio je da će se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske te je pritom ustvrdio kako u Hrvatskoj nema kandidata koji bi zastupali desnicu.

 - Kroz svoj dugogodišnji politički rad stekao sam dovoljno iskustva da se mogu nositi i u predsjedničkoj kampanji sa svojim protukandidatima, ali i s predsjedničkom funkcijom - rekao je Đapić u srijedu na konferenciji za novinare.

Dodao je da će njegova kampanja biti afirmativna i da će kroz nju ukazivati na one svjetonazore koji su važni za budućnost Hrvatske.

'Ne mogu biti podalje od politike'

- Ne mogu biti podalje od politike, pa čitav je moj život vezan uz politiku! Zadovoljan sam svojom trenutnom situacijom. Kao saborskom umirovljeniku, više mi je nego ugodno baviti se ovom razinom politike, tu sam kao riba u vodi. No, to ne znači da ne pratim sva događanja u Hrvatskoj, posebno ona na desnici. Kada sve analiziram, kada promatram ovu predsjedničku predkampanju, naravno da u meni, kako bih rekao... nešto `grebe. Desnica, jednostavno, nema kvalitetnog kandidata - kazao je nedavno u intervjuu za Glas Slavonije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message