Obavijesti

Promo sadržaj

Arena Centar - vaša proljetna doza mode i glamura

Arena Centar - vaša proljetna doza mode i glamura
1

Stigle su nove kolekcije u Arena Centar. Proljetni noviteti donose nam pravo bogatstvo krojeva, boja i uzoraka. Nova modna sezona – to ste novi vi

VIDEO

Inspirirajte se slatkoćom i lakoćom proljeća te nesputano složite vašu modnu priču. Boje su ovosezonski hit. Roza, žuta i crvena napunit će vaše proljetne ormare bojama punim prštave energije. Pravi ovosezonski trend je monokromatski look i zato se bez razmišljanja odjenite od glave do pete u boju po vašem izboru.

Omiljena boja ove sezone je ružičasta u svim nijansama. Popularne su jakne, haljine pa čak i cipele u nijansama od pastelne do boje fuksije. Cvjetni motivi i zanimljivi animalni uzorci u kombinaciji su s pastelnom nijansom roze dat će vam romantičarsku energiju i osvježiti styling  na neki nov način.

Pruge i prugice u svim duginim bojama, oblicima i veličinama dolaze u obzir. Ali i party stil 80-ih, komadi s jako naglašenim funkcionalnim elementom, slogani i logotipovi na majicama nepravilnih oblika.

Ovo će  modno proljeće obilježiti predimenzionirani rukavi, volani i traper s print uzorcima i maštovitim detaljima.  Sudeći po preporukama modnih znalaca, kombinezoni - osvajaju žensku proljetnu garderobu. Lijepi su za svečane prilike, udobni i funkcionalni za one ležerne. Elegantni kombinezoni su postali hit komad u ženskoj garderobi, a sudeći po iskustvima mnogih dama gotovo da nema prilike u kojoj se stilski neće uklopiti.

Inspirirajte se našim odabirom na - na našoj web i Facebook stranici obavezno provjerite  koje smo ključne komade i proljetne kombinacije  odabrali za vas iz najnovije ponude u Arena Centru.Svaki dan donosimo najbolje modne preporuke ispod čekića.

A nakon toga se vidimo u najboljem shoppingu u gradu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve