Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Argentinac 30 godina silovao kćerku, rodila mu je 10 djece

Gori od Fritzla: DNK test potvrdio je da je 62-godišnjak otac djece. Jedno dijete je preminulo. Nesretna žena (43) je od 13. godine trpjela jer joj je monstrum prijetio

Sinmordaza
Foto: Sinmordaza

Argentinska policija uhitila je 62-godišnjaka koji je 30 godina silovao kćer i napravio joj desetero djece. 

- Optuženi niječe zločin, no DNK test je potvrdio očinstvo, rekao je sudac Virgilio Palud. Argentinac je optužen za seksualno zlostavljanje i incest za što je propisana maksimalna kazna od 20 godina zatvora, dodao je sudac. Žrtva (43) tvrdi da ju je otac silovao od 13. godine u obiteljskom domu u selu Nicanor Molinas, 600 kilometara sjeverno od Buenos Airesa. 

Jedno od desetero djece koje mu je rodila je umrlo. Kaže da joj je otac prijetio te ga nije ranije prijavila. Predomislila se nakon što su ga priveli zbog krađe stoke. 

- Ovo je gore od slučaja u Austriji, rekao je sudac misleći na Josefa Fritzla koji je 24 godine u podrumu držao kćer Elisabeth koja mu je rodila sedmero djece, prenosi AustraliaNews.

Prošle godine u Argentini je uhićen Armando Lucero (67) koji je od osme godine silovao kćer koja mu je rodila sedmero djece. 

Možda vas zanima i ovo:
Message