Obavijesti

News

Komentari 154

Novi detalji: Arhitektica i bivši zaposlenik Grada Milivoj Kotrla muljali s dozvolama za parking

Novi detalji: Arhitektica i bivši zaposlenik Grada Milivoj Kotrla muljali s dozvolama za parking

Svaka nova zgrada koja se gradi, mora imati određeni broj parkirnih mjesta kako bi dobila dozvole, a Kotrla i Borisavljević mijenjali su broj parkirnih mjesta kako bi dobili dozvole

Među uhićenima jutros u Zagrebu je, neslužbeno doznajemo, i arhitektica Sanja Borisavljević, vlasnica i direktorica firme ADE Studio. Također, prema neslužbenim informacijama kojima raspolažu 24sata, jedan od aktera na koje se usredotočila policija jest i Milivoj Kotrla, bivši zaposlenik Grada Zagreba. Prema informacijama dostupnima na internetu, Kotrla je svojevremeno radio za Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

POGLEDAJTE VIDEO Nova uhićenja u Zagrebu

Pokretanje videa ...

Nazvali smo fiksni broj koji glasi na gospodina Kotrlu, a s druge strane se javio muškarac koji je zvučao kao da je u žurbi.

- Da, ja sam Milivoj Kotrla. Da, radio sam za Grad Zagreb. Policija je sada kod mene, ne mogu razgovarati - kazao nam je i prepustio slušalicu drugom muškarcu koji nam je rekao da ne može i ne želi ništa komentirati. 

Bogataš s HRT-a: 'Svima nam je laknulo, Kazo Kamikazo je na televiziji provodio samovolju'
Bogataš s HRT-a: 'Svima nam je laknulo, Kazo Kamikazo je na televiziji provodio samovolju'

Što povezuje uhićenu arhitekticu Borisavljević i uhićenog bivšeg djelatnika gradske uprave Milivoja Kotrlu? Prema našim saznanjima, postoje već ranije prijave protiv njih. Kotrla je do umirovljenja prije godinu dana bio zaposlenik Grada Zagreba i referent za promet. Borisavljević je zastupala investitore u određenim projektima. 

Svaka nova zgrada koja se gradi, mora imati određeni broj parkirnih mjesta kako bi dobila dozvole. Navodno je za više objekata u slučajevima koje je radio Kotrla, a zastupala Borisavljević, broj parkirnih mjesta mijenjan kako bi se dobile dozvole.