Obavijesti

Promo sadržaj

Auto Hrvatska: Novi Peugeot koncesionar u Zagrebu

Auto Hrvatska: Novi Peugeot koncesionar u Zagrebu
6

U sklopu Poslovnog centra Heinzelova na adresi Heinzelova 70, u četvrtak, 6. prosinca otvoren je novi Peugeot prodajno-servisni centar opremljen prema najvišim Peugeot standardima kvalitete i funkcionalnosti

U novom centru, Auto Hrvatska se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Peugeot i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 450m2 salonskog prostora te 450m2 servisnog prostora uključujući i praonicu vozila.

U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi fastback coupe / limuzinu Peugeot 508 koji stiže na hrvatsko tržište početkom 2019. godine. U salonu je bio posebno predstavljen i Peugeot 3008, hrvatski i europski automobil 2017. godine. Uzvanici su sa posebnim zanimanjem razgledali i ostale modele iz Peugeot game vozila – Peugeot 108, 208, 308 SW, te SUV 2008 i novi Rifter.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je je zahvalio tvrtci P Automobil Import d.o.o. na povjerenju  te  naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog Peugeot prodajno-servisnog centra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uzvanicima se obratio i generalni direktor zastupstva marki Peugeot, Citroën i DS, gospodin Tomislav Miletić koji je tom prigodom izjavio kako je marka Peugeot sada bogatija s koncesionarom iz Zagreba s dugogodišnjom tradicijom te zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Peugeot.

Nakon prigodnog domjenka obogaćenog francuskom gastronomijom i ugođajem, druženje se nastavilo u Atriju Poslovnog centra Heinzelova uz glazbeni sastav Lollipop  u adventskom okruženju i bajkovitoj atmosferi.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive