Obavijesti

News

Komentari 79

Autom pregazila majku bivšeg pa mu poslala poruku 'LOL'

Autom pregazila majku bivšeg pa mu poslala poruku 'LOL'
1

Elizabeth McClain nije najbolje podnijela prekid trogodišnje veze, pa se osvetila. Autom je pregazila majku bivšeg dečka, pa mu poslala poruku: "Kako život, LOL"

VIDEO

Ryan Boyd (25) u rujnu je prekinuo s 22-godišnjom Teksašankom Elizabeth McCaine nakon tri godine veze. Čini se da Elizabeth to nije baš najbolje podnijela.

Naime, kako piše Huffington Post, u Austinu je uz veliki smiješak na licu autom pregazila i teško ozlijedila Boydovu majku, a zatim je bivšem ljubavniku poslala SMS-poruku sa sadržajem "Kako život, LOL".

Boydovi problemi s bivšom djevojkom počeli su uskoro nakon prekida. Već u rujnu prijavio ju je jer ga je zvala između 20 i 100 puta na dan, prijeteći mu da će mu zagorčati život. Pokušao je blokirati njezin telefonski broj, no bez uspjeha - počela ga je zvati s drugih brojeva, pa je druga prijava pala u listopadu, kada ga je već zvala i do 750 puta na dan te mu slala brojne prazne SMS-poruke. Jednom mu je poslala 126 poruka za redom te mu poručila da će se nešto loše dogoditi njemu ili njegovoj obitelji, zaprijetivši mu da će se autom zabiti u dnevnu sobu kako bi je primijetio. Tri dana poslije poslala mu je poruku u kojemu ga je pitala o automobilu, nakon čega je u spremniku za gorivo pronašao šećer.

Vrhunac se dogodio 26. studenog, kada je McClain ispred Boydove kuće zapazila automobil postavljen na dizalicu, inače u vlasništvu dečka Boydove majke, te mu je u poruci napisala da će ga srušiti. Kada je to došla učiniti suprotstavila joj se Boydova majka Lori, koja je stala iza njezinog automobila kako bi joj vidjela registraciju. U tom je trenutku McClain ubacila u rikverc te nasmiješena pregazila Lori, odvukavši je na cestu. Nakon dvije minute Boydu je poslala poruku "Kako život, LOL". Lori je preživjela nesreću s nekoliko slomljenih rebara i izguljenom kožom na cijeloj desnoj strani tijela. McClain je završila u zatvoru s optužbama za napad motornim vozilom te uhođenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina