Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Stisnuo ga uza zid, pucao mu u glavu pa ga pustili na slobodu

Nakon ispitivanja okrivljenika, Županijsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o određivanju mjera opreza kojim je osumnjičenom naložena zabrana približavanja oštećeniku...

94 komentara

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu pokrenulo je istragu protiv 50-godišnjaka zbog pokušaja ubojstva. Iz DORH-a su priopćili kako sumnjaju da je 16. srpnja 2018. oko 19,45 sati u Slavonskom Brodu pokušao ubiti 28-godišnjeg mladića.

- Nakon verbalnog i fizičkog sukoba na ulici između njegovog sina i 28-godišnjeg hrvatskog državljanina; u namjeri da usmrti 28-godišnjaka, osobnim automobilom krenuo prema njemu koji je ušao u dvorište jedne obiteljske kuće pri čemu je automobilom razbio vrata dvorišta. Osnovano se sumnja da se dovezao do oštećenika koji je pokušavao preskočiti zid ograde dvorišta i stisnuo ga automobilom uz zid ograde, a potom kroz prozor vozačevih vrata jednom rukom uhvatio oštećenika, a drugom rukom iz nepoznatog vatrenog oružja ispalio hitac u njegovu glavu. Život oštećenika, koji je zadobio prostrjelnu ranu donje čeljusti i vrata, spašen je hitnom kirurškom intervencijom, piše DORH.

Nakon ispitivanja okrivljenika, Županijsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o određivanju mjera opreza kojim je osumnjičenom naložena zabrana približavanja oštećeniku i uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenikom te obveza redovitog javljanja policiji.

Možda vas zanima i ovo:
Message