Obavijesti

News

Autotrans - No.1 međunarodni autobusni prijevoznik

Autotrans - No.1 međunarodni autobusni prijevoznik
1

Prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, ispitanici smatraju da im u kategoriji međunarodni autobusni prijevoznik, Autotrans nudi najbolji omjer cijene i kvalitete

Rezultat je ovo predmetnog istraživanja Best Buy Award General III Croatia 2016/2017 švicarske kuće ICERTIAS na uzorku od 1.200 ispitanika opće populacije u Republici Hrvatskoj koristeći, CAWI - DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive proizvođača i davaoce usluga koji je, prema njihovom iskustvu, broj 1 međunarodni autobusni prijevoznik na  hrvatskom tržištu kada je riječ o najboljem omjeru cijene i kvalitete.

Važno je napomenuti da istraživanje Best Buy Award ne mjeri tržišne udjele, ili snagu branda, već isključivo i samo iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika omjerom cijene i kvalitete usluge i ponude na tržištu.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, Autotrans ima pravo nositi prestižnu oznaku Best Buy Award - Br. 1 - najbolji omjer cijene i kvalitete.

„Vrlo smo ponosni što su potrošači odabrali Autotrans kao vodećeg međunarodnog autobusnog prijevoznika. Vjerujemo kako je razlog tome konstantno ulaganje u edukaciju naših kadrova, primjena novih tehnologija te obnova i održavanje voznog parka, a  brandovi koji ga čine, poput  Setre, MAN-a, Neoplana i Mercedesa,  u autobusnom su prijevozu dugogodišnja garancija sigurnosti, udobnosti i kvalitete.

Svakodnevno pratimo cijene i tržište te smo svjesni platežnih mogućnosti naših građana. Stoga nudimo komercijalne povlastice i pogodnosti, naročito najosjetljivijim kategorijama kao što su umirovljenici, mladi do 26 godina i djeca. Posljednjih godina uložili smo znatna sredstva u komunikaciju s putnicima. Tako je na internet stranici www.autotrans.hr moguće pronaći sve relevantne informacije o voznim redovima i cijenama karata u zemlji i inozemstvu, pronaći servisne informacije te kupiti online autobusnu kartu već od 9,00 kn uz dodatni online popust od 5%. Više o first minute ponudi možete pronaći na https://www.autotrans.hr/hr-hr/first-minute

Sretni smo i zadovoljni što su hrvatski građani prepoznali koliko smo usmjereni upravo prema korisnicima i vrijednostima koje im pružamo. Naš cilj bit će i dalje, ponuda koja predstavlja najbolju vrijednost za novac i još pristupačnije prijevozničke usluge“ - rekao je Igor Krmpotić, član Uprave Autotransa.

Best Buy Award je projekt švicarske kuće ICERTIAS -International Certification Association GmbH kojeg u Hrvatskoj i zemljama regije provodi i zastupa tvrtka ICERTIAS d.o.o. uz podršku vodeće svjetske konzultantske i revizorske organizacije PwC (PricewaterhouseCoopers).Osnovni je cilj istraživanja bio taj, da se dobije uvid u iskustvo i percepciju stanovnika Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga te proizvođača i trgovaca za koje se smatra da daju najbolji omjer cijene i kvalitete (tzv. best buy) od strane korisnika.  Cilj projekta i certifikata "Best Buy Award" je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim proizvodima i uslugama na njihovom lokalnom tržištu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u