Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Aviokompanija tvrdi: Uskoro bi mogli letjeti potpuno besplatno

Direktor aviokompanije Ryanair Michael O'Leary tvrdi da bi u idućih deset godina svi letovi mogli postati potpuno besplatni zbog jako dobrih financijskih ponuda koje su dobili

A Ryanair aircraft lands at Manchester Airport in Manchester
Foto: Andrew Yates
11 komentara

Izvršni direktor niskobudžetne aviokompanije Ryanair najavio je da bi putovanja tvrtkom Ryanair do 2026. godine mogla postati besplatna, javlja Guardian. 

Direktor Michael O'Leary otkrio je da se nada da će letovi postati potpuno besplatni te da bi Ryanair zarađivao od prihoda koji ostvaruju zrakoplovne luke iz kojih lete njihovi avioni. Ambiciozan plan potaknut je vrlo dobrim financijskim ponudama koje su mnoge zračne luke proteklih godina ponudile Ryanairu.

Ryanair Chief Executive Officer Michael O'Leary addresses a news conference in Brussels | Autor: Yves Herman Foto: Yves Herman

- Za nas će u idućim godinama ovo biti veliki izazov. Imam viziju da će svi letovi Ryanairom za 10 godina postati besplatni. Naši letovi bili bi besplatni, a mi ćemo zaradu ostvarivati dijeljenjem prihoda od zračnih luka te dijeleći udjele trgovačkih i maloprodajnih prihoda u lukama - kazao je O'Leary.

- Mislim da će se ovo dogoditi, i to ne samo na velikim aerodromima kao londonski Heathrow - dodao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message