Obavijesti

News

Komentari 1

Avion kod Mostara se srušio jer je pilot imao srčani udar

Avion kod Mostara se srušio jer je pilot imao srčani udar
10

U zrakoplovnoj nesreći 13. svibnja  u Mostaru, odnosno padu malog školskog zrakoplova, poginuo je pilot Ivan Karačić, te četvero putnika od kojih su troje bila djeca

VIDEO

Uzrok pada zrakoplova  kod Mostara u kojem je poginulo pet osoba bio je infarkt pilota letjelice, rekao je Salko Begić, glavni istražitelj u istrazi nesreće koju je provelo ministarstvo komunikacija i prometa BiH. Begić je dodao da je pilot pretrpio infarkt srca 7,5 minuta nakon početka leta.

U zrakoplovnoj nesreći 13. svibnja  u Mostaru, odnosno padu malog školskog zrakoplova, poginuo je pilot Ivan Karačić, Muhamed Sipović, brat i sestra Luka i Lana Lovrić od sedam i deset godina, te osmogodišnji dječak Arman Hadžiomerović.

Zamjenik direktora Direkcije za civilno zrakoplovstvo Marinko Šimunović kazao je nakon nesreće da je pokojni instruktor Karačić, koji je upravljao zrakoplovom, bio osoba sa velikim iskustvom, a tim zrakoplovom taj dan izvedeno je 14 letova, a karačić je letio na njih 12. Prosjek trajnja leta bio je dvadeset minuta.

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Ismir Jusko zahvalio na strpljenju javnosti koja je čekala više od mjesec dana da se utvrde uzroci istrage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tajnik  Ministarstva komunikacija i prometa BiH Igor Pejić podsjetio je da cilj istrage nije utvrđivanje krivične odgovornosti, nego uzroka ove stravične nesreće kako se to ne bi ponovilo, a Tužiteljstvo BiH nadležno je za utvrđivanje eventualne krivične odgovornosti, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a