Obavijesti

News

Komentari 8

Avionom Vlade RS privatno letjeli na Brač: 'Očigledno netko daje podršku turizmu Hrvatske'

Avionom Vlade RS privatno letjeli na Brač: 'Očigledno netko daje podršku turizmu Hrvatske'

Službeni posjet Hrvatskoj nije se najavio, a Mihajilica je komentirao da su time očigledno htjeli pružiti podršku Hrvatskom turizmu i otvoriti ljetnu sezonu. 'Mene je danas sramota ove vlasti, osjećam se tužno', rekao je.

VIDEO

Avion Vlade Republike Srpske u protekloj je godini u svrhu privatnih putovanja obišao Prag, Beč, Solun, Rim, Lugano, a u subotu je odletio na Brač, rekli su iz Partije demokratskog progresa, piše Avaz.

- Budući da nije najavljen nikakav službeni posjet tom hrvatskom otoku, očigledno je da je netko od sudionika odlučio pružiti svoju podršku turizmu Hrvatske i odletjeti na otvaranje ljetne sezone - rekao je Milanko Mihajilica, član Predsjedništva PDP-a.

Dodao je da je javna tajna da avion koji plaćaju građani Republike Srpske koristi vlada za shopping ture sa prijateljima ili obiteljska putovanja. 

- U stanju su zadužiti nas preko 600 milijuna konvertibilnih maraka, što će isplaćivati i buduće generacije, onda od toga dijele mizerne jednokratne pomoći borcima i umirovljenicima, pa čak i tada praveći podjelu na one koji zaslužuju i one koji ne zaslužuju pomoć. Umirovljenicima se dodjeli 50 KM novca svih nas, pa onda potroše desetak tisuća KM, opet našeg novca, na svoju ugodu i privatna putovanja - rekao je Mihajilica.

Za postupke vlasti u Republici Srpskoj Mihajilica nema nikakvo razumijevanje.

- Čini se da je bilo iscrpljujuće donijeti odluku da se sruši crkva, svetinja, javno osramoti institucija Crkve, srpski narod i Republika Srpska pred očima cijelog svijeta. Mene je danas sramota ove vlasti, osjećam se tužno, ali je očigledno nekome od njih pod hitno, isti dan, trebao ‘zasluženi’ odmor na hrvatskom primorju - zaključuje Mihajilica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca