Obavijesti

Promo sadržaj

Badel 1862 poklanja besplatno usavršavanje za konobare

Badel 1862 poklanja besplatno usavršavanje za konobare
4

Najveći hrvatski proizvođač alkoholnih pića pokreće online edukacije za sve konobare tijekom trajanja krize

Velik udio nezaposlenih osoba u Hrvatskoj su ugostiteljski zaposlenici - konobari, kuhari, barmeni i drugi. U slučaju da nisu ostali bez posla, trenutno su na primoranom godišnjem odmoru ili su na minimalcu. Broj nezaposlenih u ugostiteljskom sektoru iz dana u dan raste, a ostatak ih se boji za svoju budućnost.

Trenutna situacija s COVID-19 koja je pogodila hrvatsko gospodarstvo, a ponajviše ugostiteljski sektor, ostavlja veliku štetu. Osobama koje se bave ugostiteljstvom u ovoj je situaciji vrlo teško, ali srećom imaju i više slobodnog vremena. Badel1862 je ovu novonastalu situaciju vidio kao priliku da im pomogne te je odlučio predstaviti besplatne online edukacije za sve konobare, barmene, koktel majstore, kuhare i one koji se tako osjećaju.

Cilj Badelovih edukacija je pomoći ugostiteljskim zaposlenicima i dati im dodatna znanja i vještine kako bi kasnije bili još kompetentniji na tržištu. Svi prijavljeni imat će priliku, kroz period od četiri tjedna, usavršiti znanja i vještine iz područja jakih alkoholnih pića, vina, koktela, kulinarstva i psihologiji potrošača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Edukacija je koncipirana tako da prijavljene osobe imaju pristup video materijalima preko kojih će učiti od najboljih iz svake kategorije, a za praktično rješavanje zadataka i testiranje teorijskog znanja polaznici će biti uključeni u Badel Masterclass online platformu. Prijavljeni će tako iz područja jakih alkoholnih pića imati priliku učiti od legende koja već 16 godina pokazuje svoje sposobnosti iza šanka, a iza sebe ima čak četiri titule hrvatskog prvaka u flairu - Mario Majcen. Ivan Šarić predavač je u kategoriji psihologija potrošača, a kroz njegova predavanja polaznici će imati priliku naučiti o govoru tijela te vještini pregovaranja i zrcaljenja. Za područje kulinarstva zadužen je renomirani hrvatski kuhar David Skoko koji inače ima i vlastitu TV emisiju. Tijekom predavanja poznatog hrvatskog sommeliera Darka Lugarića, koji iza sebe ima i titulu najboljeg sommeliera kontinentalne Hrvatske, polaznici će imati priliku steći teorijska i praktična znanja iz područja vina.

Osim iznad nabrojanih stručnjaka, kroz edukaciju od četiri tjedna, polaznici će imati priliku slušati i mnoge druge predavače te Badelove stručnjake kao što su Mia Markač, Mladen Zrno, Vesna Jurak i mnogi drugi.

Završetkom predavanja, svi prijavljeni koji su položili testove znanja, dobit će i certifikat kojim će se moći predstaviti potencijalnim poslodavcima. Najuspješniji kandidati koji su pokazali dodatan trud i zalaganje tijekom trajanja edukacije bit će posebno nagrađeni.

Pozivamo sve zainteresirane konobare i ugostiteljske zaposlenike da se prijave na linku do 28. travnja kada se prijave zatvaraju. Online predavanja kreću 4. svibnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince