Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
103 komentara

Baka i unuk vode ljubav tri puta tjedno i čekaju dijete

BOLESNO: Baka (72) živi sa svojim unukom (26). Kažu da se vole te da uživaju u seksu. Pronašli su surogat majku koja će im uskoro roditi dijete

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija

Phil Bailey (26) zaljubio se u svoju baku Pearl Carter (72), a par će uskoro dobiti dijete. Pearl, koja živi u Indiani, rodila je s 18 godina i kćer Lynette Bailey dala na posvajanje jer su to od nje tražili roditelji, strogi vjernici. Požalila je zbog odluke i veći dio života tražila kćer. Phil je s 18 godina, saznao od majke da je ona posvojena. Lynette je oboljela od tumora i uskoro je umrla, a Phil je tada odlučio naći baku. Nakon tri godine, 2006., je došao do njezine adrese i napisao joj je pismo. Pearl se prvo šokirala, ali je i bila sretna jer je konačno našla unuka. Čim su se vidjeli, znali su da neće biti samo baka i unuk.
- Kada sam ga prvi put vidjela, osjetila sam seksualnu privlačnost. Pozvala sam ga u sobu i nagnula se da ga poljubim, a on je prihvatio poljubac - rekla je baka. Dodaje kako su uskoro počeli živjeti zajedno te su odlučili da će imati dijete. Našli su surogat majku Roxanne Campbell, koja će im roditi dijete. Pearl će joj za to platiti 54.000 dolara (oko 291.000 kn), odnosno dati dobar dio svoje mirovine.
- Život s Philom je sjajan. On kuha i pere, a ljubav vodimo tri puta tjedno - kaže baka. Phil kaže da s Pearl može biti jer ga nije odgajala. Dodaje da mu je seks s njom otvorio oči. Jedva čeka da postane otac.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message