Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Baku (93) vatrogasci pronašli u staji: 'Tresla se od straha'

Nakon što joj je u ranojutarnjim satima počela gorjeti drvena kućica u kojoj je stanovala, baka iz Zagorja uspjela je pobjeći od vatre te se skrila u staji pored. Vatrogasci su ju prilikom intervencije jedva uspjeli pronaći

Foto: DVD Kraljevec na Sutli
0 komentara

U ranim jutarnjim satima, nešto prije 05:30 u subotu, izbio je požar u drvenoj kućici gdje je živjela 93-godišnja baka Dragica. 

U općini Kraljevec na Sutli, točnije u mjestu Kapelski vrh zapalio se dom starice koja je živjela sama i na osami. Kada su vidjeli dim, mještani sa susjednog brijega pozvali su vatrogasce ali je požar već bio zahvatio veliki dio kućice.

Foto: DVD Kraljevec na Sutli

Vatrogasci Javne vatrogasne postaje Zabok prvi su pronašli staricu kako se uplašeno skriva u obližnjoj staji zajedno sa svojim psom i dvije mačke. 

- Baku smo pronašli u obližnjoj staji. Normalno, žena je bila jako preplašena ali na sreću, bez ikakvih ozljeda - rekao nam je zapovjednik Dražen Sinković

Foto: DVD Kraljevec na Sutli Požar je gasilo ukupno 10 vatrogasaca iz DVD-a Kraljevec na Sutli, JVP-a Klanjec i JVP-a Zabok, a kućica je potpuno izgorjela. 

Baku su zatim prevezli u bolnicu gdje je još uvijek. A s obzirom da joj je vatra progutala sve što je imala, iz policije su rekli da će se za nju, naknadno, pobrinut Centar za socijalnu skrb.

Možda vas zanima i ovo:
Message