Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Baku je ubila naprava koja je trebala otkriti spol unučića...

Trebalo je to biti još jedno sretno okupljanje za obitelj koja očekuje dolazak prinove, a pretvorilo se u tragediju usred koje je poginula 66-godišnja buduća baka...

Foto: ABC News / Screenshot
14 komentara

Sigurno ste čuli za koncept 'baby showera', proslave na kojoj roditelji u SAD-u obitelji otkrivaju spol svog djeteta. To se najčešće radi puštanjem balona u plavoj ili rozoj boji ili pak rezanjem torte čija je unutrašnjost u jednoj od te dvije boje. 

Jedna američka obitelj iz Iowe spol je pak odlučila obitelji otkriti pomoću improvizirane naprave napunjene - barutom. Sve se dogodilo u subotu u Knoxvilleu kada se na proslavi okupilo pet članova obitelji, a među njiima i 66-godišnja Pamela Kreimeyer. 

Naime, javlja ABC, obitelj je sastavila napravu od cijevi koja je bila napunjena barutom i obojanim prahom. No, kako je vrh cijevi zatvoren trakom, obitelj je nesvjesno napravila 'cjevnu bombu' koja je eksplodirala. 

Jedan dio metala pogodio je 66-godišnjakinju i ubio je na licu mjesta, iako je od naprave bila udaljena 13 metara. 

Istraga je pokazala da je obitelj u četvrtak i petak eksperimentirala s različitim vrstama 'eksplozivnih materijala' kako bi dobili što atraktivniju eksploziju koju bi snimili i objavili na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima i ovo:
Message