Obavijesti

News

Komentari 6

Band aid za izbore: Pjevali i svirali za spot Josipovića

Band aid za izbore: Pjevali i svirali za spot Josipovića
3

Ivo Josipović odabrao je Baretovu pjesmu “Put ka sreći” za svoju predsjedničku kampanju. Pjesmu za izvedbu u stilu band aida aranžirao je Bratoš

VIDEO

Pjesmu “Put ka sreći” Gorana Barea smatram idealnom za predsjedničku kampanju. Njezine riječi su poput mojeg programa, a glazba šalje optimizam, kaže predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović (52) koji je u četvrtak na Marulićevom trgu u Zagrebu snimio spot okružen brojnim glazbenicima. Baretovu pjesmu za izvedbu u stilu band aida aranžirao je Nikša Bratoš. Pjevaju je različiti pjevači, od rokera preko zabavnjaka do opernih pjevačica. Jednu glazbenu dionicu na klaviru je odsvirao i Josipović u društvu jazz pijanista Matije Dedića.
- Podržavam Ivu jer ga poznajem već godinama. Kao angažiran član Hrvatskog društva skladatelja izborio se za zaštitu autorskih prava glazbenika kakva odavno postoji u Europi. Vjerujem da će tako uspijeti urediti i državu koja je u ozbiljnoj krizi - kaže Goran Bare dodavši kako je počašćen što je odabrana njegova pjesma.
Sopranistica Martina Tomčić također pjeva za Josipovića. Na pitanje kako to da podržava SDP-ovog kandidata, a njezin je otac Zlatko, bivši predsjednik Sabora,  bio dugogodišnji predsjednik HSS-a nije htjela odgovoriti.
- Ne želim javno govoriti o obitelji - bila je odrešita Martina.
Njezinu kolegicu Sandra Bagarić Josipović je srdačno dočekao poljubivši je u oba obraza.
- A treći put profesore - pitala je vrckava pjevačica objasnivši kako ju je Josipović tri puta rušio na ispitu na Akademiji.
- Tada me naučio da se, ako nešto želiš postići trebaš dobro, dobro potruditi. Upravo zato vjerujem da će biti izvrstan predsjednik - objašnjava Sandra Bagarić. Svi glazbenici naglašavaju da u Josipovićevoj kampanji sudjeluju isključivo iz uvjerenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk